A A A K K K
для людей із порушенням зору
Суворовська селищна рада / Suvorov settlement council
Одеська область, Ізмаїльський район / Odesa region, Izmail district

Увага! Керівникам підприємств, установ продовольчих та непродовольчих товарів Суворовської громади

Дата: 23.04.2021 15:14
Кількість переглядів: 1071

З 23 березня 2021 р. на всій території Одеської області встановлено «червоний рівень» Епіднебезпеки у зв’язку з високим рівнем захворюваності на COVID-19.

Ізмаїльським управлінням Головного управління Держпродспоживслужби в Одеській області  на виконання постанови КМУ від 09.12.2021 р. № 1236 «Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2», забезпечено здійснення посиленого державного нагляду (контролю) за дотримання санітарного законодавства, дотриманням вимог постанов Головного державного санітарного лікаря України та протокольних рішень комісій з питань ТЕБ та НС Одеської ОДА від 22.03.2021 р. № 5, Ізмаїльської райдержадміністрації від 22.03.2021 р. № 9 щодо здійснення протиепідемічних заходів на об’єктах різних форм власності в будні та вихідні дні.

Враховуючи ускладнення епідситуації із захворюваності на COVID-19, фахівці Головного управління Держпродспоживслужби в Одеській області Ізмаїльського району продовжують посилений контроль за дотриманням протиепідемічних заходів в першу чергу в навчально-виховних закладах, закладах громадського харчування, а також на об'єктах продовольчої і непродовольчої торгівлі  Ізмаїльського району Одеської області.

За весь період карантину Ізмаїльським управлінням Держпродспоживслужби було перевірено 2649 об’єктів, з них на території Суворовської селищної територіальної громади - 18 об’єктів. Внаслідок перевірки були виявлені порушення та складено протоколи на 6 об'єктах продовольчої і непродовольчої торгівлі на території Суворовської громади Ізмаїльського району Одеської області.

            Основні види порушень:

  1.  Не проводиться температурний скринінг працівникам перед початком роботи.
  2. Відсутнє тимчасове маркування для отримання дистанції не менш 1,5 м при перебуванні.
  3. Перебування в закладі кількості осіб більшої, ніж з розрахунку 1 особа на 10 кв.м.
  4. Не проводиться вологе прибирання кожні 2 год., а також з деззасобами перед початком та в кінці дня.

Суворовська селищна ради Ізмаїльського району Одеської області наполегливо рекомендує, враховуючи висновки та попередження Ізмаїльского Головного управління Держпродспоживслужби, взяти до відома та неухильно дотримуватися обмежувальних протиепідемічних заходів, які запобігають поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої короновірусом SARS-CoV-2.

Керівникам всіх об’єктів продовольчої і непродовольчої торгівлі на території Суворовської селищної територіальної громади та керівникам установ та підприємств взяти на суворий контроль дотримання санітарного законодавства та рекомендації щодо запровадження заходів із запобігання поширенню COVID-19 на робочих місцях, в установах та на виробництві.

ПОПЕРЕДЖАЄМО!

За недотримання вимог щодо запобігання поширення гострої респіраторної хвороби COVID-19, передбачається адміністративна та кримінальна відповідальність.

Бережіть себе та своїх рідних!

З повагою,
Суворовська селищна рада Ізмаїльського району Одеської області!



Фото без опису


 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь