A A A K K K
для людей із порушенням зору
Суворовська селищна рада / Suvorov settlement council
Одеська область, Ізмаїльський район / Odesa region, Izmail district

Засідання опікунської ради Суворовської селищної ради Ізмаїльського району Одеської області

Дата: 14.05.2021 15:49
Кількість переглядів: 1515

12 травня 2021 року під головуванням тимчасово виконуючого обов’язки начальника відділу соціального захисту населення Терзі О.І., відбулося засідання опікунської ради при виконавчому комітеті Суворовської селищної ради Ізмаїльського району Одеської області.

На порядку денному засідання було розглянуто питання щодо забезпечення реалізації прав повнолітньої особи (інвалід дитинства ІІ-ої групи), яка потребує опіки (піклування) на життя, охорону здоров'я, соціальний захист, а також контролю за забезпеченням особистих немайнових і майнових прав та інтересів, яка за станом здоров'я не може самостійно здійснювати свої права та виконувати свої обов'язки.

Т.в.о. начальника відділу соціального захисту населення ознайомила членів ради із пакетом документів щодо призначення опікуна, близької родички, яка доглядає та допомагає вирішувати побутові проблеми інваліда дитинства ІІ-ої групи.

За результатами розгляду, членами комісії вирішено надати висновок, як органу опіки та піклування, погодити кандидатуру та підготувати подання до Ізмаїльського міськрайонного суду м. Ізмаїл про призначення опікуна недієздатній повнолітньої особі.

Опікунська рада проводить свою діяльність відповідно до рішення виконавчого комітету Суворовської селищної ради Ізмаїльського району Одеської області від 03.02.2021 року № 05 «Про створення опікунської ради та затвердження Положення про опікунську раду виконавчого комітету Суворовської селищної ради Ізмаїльського району Одеської області» та на підставі Цивільного кодексу України (глава опіка та піклування), спільного Наказу Державного комітету України у справах сім’ї та молоді, Міністерства освіти України, Міністерства охорони здоров’я України, Міністерства праці та соціальної політики України №34/166/131/88 від 26.05.1999 року (зареєстровано в Міністерстві юстиції України 17.06.1999 р. №387/3680) «Про затвердження Правил опіки та піклування».

 Відповідно до покладених завдань опікунська рада забезпечує соціальний захист повнолітніх осіб, які за станом здоров’я не можуть самостійно здійснювати свої права і виконувати обов’язки, недієздатних осіб, їх особистих, майнових, житлових прав та інтересів.


Фото без опису


Фото без опису


Фото без опису


 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь