A A A K K K
для людей із порушенням зору
Суворовська селищна рада / Suvorov settlement council
Одеська область, Ізмаїльський район / Odesa region, Izmail district

Засідання виконавчого комітету Суворовської селищної ради Ізмаїльського району Одеської області

Дата: 18.05.2021 12:55
Кількість переглядів: 1660

17 травня відбулося засідання виконавчого комітету Суворовської селищної ради Ізмаїльського району Одеської області, яке провів селищний голова Олег Босікевич. Під час засідання було розглянуто низку питань щодо забезпечення  життєдіяльності Суворовської селищної територіальної громади.


Старший інспектор з питань охорони здоров’я Балабан В.І. та лікарі загальної практики та сімейної медицини Суворовської амбулаторії Тодоренко М.М. та Кирничанської амбулаторії Раділов П.П., проінформували про стан надання медичних послуг населенню медичними закладами на території Суворовської селищної територіальної громади.

Заслухали доповідь тимчасово виконуючої обов’язки директора Басової Т.Д. про стан роботи КУ «Територіальний центр надання соціальних послуг Суворовської селищної ради Ізмаїльського району Одеської області».

Начальник відділу освіти, молоді, спорту та культури Баркова Н.І. надала інформацію:

  • про стан організації харчування в ЗЗСО та ЗДО Суворовської селищної ради Ізмаїльського району Одеської області;
  • про оздоровлення дітей Суворовської територіальної громади у літній період.
  • про прийняття дітей у ЗДО Суворовської селищної ради Ізмаїльського району Одеської області без електронної черги.

Був розглянутий План діяльності з підготовки проєктів регуляторних актів Суворовської селищної ради Ізмаїльського району Одеської області на 2021 рік.

З метою недопущення випадків отруєння бджіл під час обробки сільськогосподарських культур та відповідно до Закону України «Про бджільництво» виконавчим комітетом Суворовської селищної ради затверджено Положення про постійно діючу комісію з питань бджільництва.

Тимчасово виконуючий обов’язки директора Біков І.М. доповів про роботу КП «Відродження» Суворовської селищної ради Ізмаїльського району Одеської області. У результаті доповіді, було вирішено доручити т.в.о. директору КП «Відродження» провести калькуляцію витрат щодо організації централізованого вивозу сміття у Суворовській селищній територіальній громаді.

Виконавчим комітетом Суворовської селищної ради Ізмаїльського району Одеської області було схвалено низку рішень стосовно незахищених категорій населення, а саме:

  • рішення щодо створення Координаційної ради з питань гендерної рівності, запобігання та протидії домашньому насильству за ознакою статті, протидії торгівлі людьми;
  • рішення щодо взяття на квартирний облік дитини, позбавленої батьківського піклування (с. Приозерне);
  • про призначення опікуна над інвалідом дитинства другої групи (смт Суворове).

На засіданні виконавчого комітету Суворовської селищної ради Ізмаїльського району Одеської області розглянули питання щодо участі Суворовської селищної територіальної громади у щорічному районному конкурсі «Найкращий сільський населений пункт Ізмаїльського району Одеської області з благоустрою».

Членами виконкому затверджено Положення про щорічний конкурс «Найкращий сільський населений пункт Суворовської селищної ради Ізмаїльського району Одеської області з благоустрою».

Одними з основних критеріїв у виборі найкращого сільського населеного пункту Суворовської селищної територіальної громади були: стан організації та проведення благоустрою та соціальної інфраструктури.

За підсумками обговорення на виконкомі було визначено переможця серед сільських населених пунктів громади, ним стало село Острівне, яке в подальшому прийме участь у районному конкурсі «Найкращий сільський населений пункт Ізмаїльського району Одеської області з благоустрою».


 Інші питання, розглянуті під час засідання:

- прийняті рішення про присвоєння юридичних адрес на приміщення та земельну ділянку на території Суворовської селищної територіальної громади;

- прийняте рішення про надання дозволу на розміщення об’єкту торгівлі на території Суворовської селищної територіальної громади тощо.


Фото без опису


Фото без опису


Фото без опису


 

Фото без опису


 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь