A A A K K K
для людей із порушенням зору
Суворовська селищна рада / Suvorov settlement council
Одеська область, Ізмаїльський район / Odesa region, Izmail district

До уваги мешканців Суворовської громади! Заходи щодо здійснення регуляторної політики на території Суворовської селищної територіальної громади.

Дата: 03.06.2021 17:42
Кількість переглядів: 654

Державна регуляторна політика у сфері господарської діяльності – це напрям державної політики, спрямований на вдосконалення правового регулювання господарських відносин, а також адміністративних відносин між органами місцевого самоврядування та суб’єктами господарювання в громаді, недопущення прийняття економічно недоцільних та неефективних регуляторних актів, зменшення втручання держави у діяльність суб’єктів господарювання та усунення перешкод для розвитку господарської діяльності в громаді, що здійснюється в межах, у порядку та у спосіб, що встановлені Конституцією та законами України.

3 червня 2021 року відбулося засідання членів депутатських комісій з питань фінансів, бюджету, планування соціально-економічного розвитку, інвестицій та міжнародного співробітництва; з питань земельних відносин, природокористування, планування території, будівництва, архітектури, охорони пам’яток, історичного середовища та благоустрою  та старост населених пунктів Суворовської селищної ради Ізмаїльського району Одеської області.

Першочерговим питанням порядку денного засідання було обговорення проєкту регуляторного акту щодо встановлення ставок орендної плати на земельну ділянку на території Суворовської селищної ради Ізмаїльського району Одеської області на 2022 рік.

На засіданні було вирішено, що старости населених пунктів Суворовської громади проінформують громадськість, що з проєктами рішень регуляторних актів про встановлення ставок податків та зборів на території Суворовської селищної ради Ізмаїльського району Одеської області на 2022 рік можна ознайомитись на офіційному веб-сайті Суворовської селищної ради Ізмаїльського району Одеської області https://suvotg.gov.ua у розділі «Регуляторна політика».

Суворовська селищна рада Ізмаїльського району Одеської області запрошує мешканців Суворовської громади до співпраці щодо внесення зауважень та пропозицій до проєктів регуляторних актів. 

Зауваження та пропозиції надаються за адресою:

Поштова адреса: 68640, Одеська обл., Ізмаїльський р-н, смт Суворове, вул. Пушкіна, буд. 47.

Електронна адреса: suvfinance@ukr.net.   

Строк прийняття пропозицій та зауважень до проєктів рішень регуляторних актів становить один місяць з дня його оприлюднення.


Фото без опису


Фото без опису


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь