A A A K K K
для людей із порушенням зору
Суворовська селищна рада / Suvorov settlement council
Одеська область, Ізмаїльський район / Odesa region, Izmail district

19 червня 2021 року за ініціативою Суворовського селищного голови Олега Босікевича відбулись громадські слухання щодо обговорення кандидатури старости села Старі Трояни та селища Дзинілор

Дата: 20.06.2021 09:35
Кількість переглядів: 2126

19 червня 2021 року за ініціативою Суворовського селищного голови Олега Босікевича відбулись громадські слухання щодо обговорення кандидатури старости села Старі Трояни та селища Дзинілор, які були проведені з метою погодження кандидатури старости з жителями Суворовської селищної територіальної громади.

З метою забезпечення прозорості та неупередженості на громадські слухання були присутні голова Ізмаїльської районної державної адміністрації Родіон Абашев, заступники Сергій Проданов, Ольга Колесниченко, помічник народного депутата Анатолія Урбанського Ігор Скоробреха, депутат Ізмаїльської районної ради Михайлина Капаруліна та депутатами Суворовської селищнохї ради VIII скликання - Дмитро Далаков, Петро Барков, Анжела Славова, Сергій Нєстор, Микола Нєдов, Петро Христєв, які підтримали запропоновану селищним головою ініціативу демократичного вибору старости, шляхом погодження з жителями громади, незважаючи на можливість прямого внесення кандидатур на затвердження селищної ради.

Правом на погодження кандидатури старости скористались учасники, які мають право голосу на виборах та зареєстровані в с. Старі Трояни та селищі Дзинілор. Всього учасників, які мають право голосу, зареєстровано 237 осіб.

В ході громадських слухань селищний голова винес чотири кандидатури на посаду старости на підставі попередньо поданих громадянами заяв: Івана Бікова, Юлію Мірчеву, Володимира Байрактара, Ніну Нєстор.

Підрахунок голосів здійснювала лічильна комісія у складі 5 осіб за головуванням Марії Колісниченко. За результатами демократичних громадських слухань переважну більшість голосів - 179 голосів з числа 230 проголосувавших отримала кандидат на посаду старости села Старі Трояни та селища Дзинілор Мірчева Юлія.

Суворовський селищний голова Олег Босікевич зобов'язався внести погоджену з жителями села Старі Трояни та селища Дзинілор кандидатуру старости Мірчеву Юлію на затвердження Суворовської селищної ради на черговій сесії, а жителі одноголосно проголосували рекомендувати депутатам Суворовської селищної ради підтримати погоджену на громадських слуханнях кандидатуру.

Вітаємо жителів села Старі Трояни та селища Дзинілор з проведенням громадських слухань, які були організовані з дотриманням демократичних принципів та чинного законодавства України, що одноголосно підтверджено всіма учасниками!


Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь