A A A K K K
для людей із порушенням зору
Суворовська селищна рада / Suvorov settlement council
Одеська область, Ізмаїльський район / Odesa region, Izmail district

20 червня 2021 року за ініціативою Суворовського селищного голови Олега Босікевича відбулись громадські слухання щодо обговорення кандидатури старости села Приозерне

Дата: 20.06.2021 18:38
Кількість переглядів: 2497

20 червня 2021 року за ініціативою Суворовського селищного голови Олега Босікевича відбулись громадські слухання щодо обговорення кандидатури старости села Приозерне, які були проведені з метою погодження кандидатури старости з жителями територіальної громади.

З метою забезпечення прозорості та неупередженості на громадські слухання були присутні депутат Ізмаїльської районної ради Михайлина Капаруліна, депутати Суворовської селищної ради VIII скликання Марина Чебан, Сергій Нєстор, які підтримали запропоновану селищним головою ініціативу демократичного вибору старости, шляхом погодження з жителями громади, незважаючи на можливість прямого внесення кандидатур на затвердження селищної ради.

Правом на погодження кандидатури старости скористались учасники, які мають право голосу на виборах та зареєстровані в с. Приозерне. Всього учасників, які мають право голосу, зареєстровано 222 особи.

В ході громадських слухань селищний голова виніс одну кандидатуру на посаду старости на підставі попередньо поданої заяви Людмили Христєвої.

Підрахунок голосів здійснювала лічильна комісія у складі 3 осіб за головуванням Ірини Осколкової. За результатами демократичних громадських слухань переважну більшість голосів - 213 голосів з числа 222 проголосувавших отримала кандидат на посаду старости села Приозерне Людмила Христєва.

Суворовський селищний голова Олег Босікевич зобов'язався внести погоджену з жителями села Приозерне кандидатуру старости Людмилу Христєву на затвердження Суворовської селищної ради на черговій сесії, а жителі одноголосно проголосували рекомендувати депутатам Суворовської селищної ради підтримати погоджену на громадських слуханнях кандидатуру.

Вітаємо жителів села Приозерне з проведенням громадських слухань, які були організовані з дотриманням демократичних принципів та чинного законодавства України, що одноголосно підтверджено всіма учасниками!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь