A A A K K K
для людей із порушенням зору
Суворовська селищна рада / Suvorov settlement council
Одеська область, Ізмаїльський район / Odesa region, Izmail district

14 липня 2021 року відбулась одинадцята сесія Суворовської селищної ради Ізмаїльського району Одеської області VIII скликання

Дата: 15.07.2021 16:20
Кількість переглядів: 1649

14 липня 2021 року під головуванням Суворовського cелищного голови Олега Босікевича відбулась одинадцята сесія Суворовської селищної ради Ізмаїльського району Одеської області VIII скликання.

На сесії були запрошені депутат Одеської обласної ради та заступник голови Одеської обласної ради Олександр Урбанський, депутат Одеської обласної ради Веніамін Унгурян, депутат Ізмаїльської районної ради та радник голови Ізмаїльської районної ради Михайлина Капаруліна від партії «За майбутнє», депутат Ізмаїльської районної ради Тетяна Ілікчієва від партії "Опозиційна платформа - За життя".

У ході засідання було прийнято 77 питань порядку денного, які попередньо були детально розглянуті та опрацьовані на постійних депутатських комісіях селищної ради.

На сесії було заслухано звіт начальника фінансового відділу Катерини Артюх про виконання бюджету Суворовської селищної територіальної громади за І півріччя 2021 року.

Були внесені зміни до низки рішень селищної ради, а саме:

  • Про внесення змін до рішення Суворовської селищної ради Ізмаїльського району Одеської області № 58/VIII від 24.12.2020 року «Про місцевий бюджет Суворовської селищної територіальної громади на 2021 рік».
  • Про внесення змін до рішення Суворовської селищної ради № 19/VIII від 07.12.2020 р. «Про затвердження структури виконавчих органів Суворовської селищної ради Ізмаїльського району Одеської області, загальної чисельності апарату ради та її виконавчих органів на 2021 рік».
  • Про внесення змін до рішення Суворовської селищної ради Ізмаїльського району Одеської області № 6-VIII від 30.11.2020 р. «Про утворення постійних комісій Суворовської селищної ради Ізмаїльського району Одеської області».
  • Про внесення змін до складу виконавчого комітету Суворовської селищної ради Ізмаїльського району Одеської області.

Депутатами була підтримана Програма відзначення державних та професійних свят, ювілейних дат, заохочення за заслуги перед громадою, забезпечення проведення культурно-масових заходів, здійснення представницьких та інших заходів Суворовською селищною радою на 2021 – 2026 роки.

На одинадцятій сесії Суворовської селищної ради VIII скликання були прийняті довгоочікувані і вкрай важливі рішення для жителів громади про затвердження старост сіл Старі Трояни та селища Дзинілор і села Приозерне Суворовської селищної ради Ізмаїльського району Одеської області та покладання обов’язків із вчинення нотаріальних дій на старост цих сіл.

Депутатами селищної ради прийняті рішення щодо встановлення податків і зборів на території Суворовської селищної ради Ізмаїльського району Одеської області на 2022 рік, а саме:

  • Про встановлення туристичного збору на території Суворовської селищної ради Ізмаїльського району Одеської області на 2022 рік.
  • Про встановлення ставок зі сплату транспортного податку на території Суворовської селищної ради Ізмаїльського району Одеської області на 2022 рік.
  • Про встановлення ставок та пільг із сплати податку на нерухоме майно відмінне від земельної ділянки на території Суворовської селищної ради Ізмаїльського району Одеської області на 2022 рік.
  • Про встановлення ставки єдиного податку на території Суворовської селищної ради Ізмаїльського району Одеської області на 2022 рік.
  • Про встановлення ставок та пільг із сплати земельного податку на території Суворовської селищної ради Ізмаїльського району Одеської області на 2022 рік.
  • Про встановлення ставок орендної плати на земельну ділянку на території Суворовської селищної ради Ізмаїльського району Одеської області на 20222 рік.

Одноголосно депутати підтримали виділення матеріальної допомоги жителям Суворовської громади.

Розглянувши протокол засідання конкурсної комісії Суворовської селищної ради з відбору виконавців робіт із землеустрою, оцінки земель та визначення виконавця земельних торгів на конкурентних засадах та за погодженням постійної депутатської комісії з питань регулювання земельних відносин, природокористування, планування території, будівництва, архітектури, охорони пам’яток, історичного середовища та благоустрою, депутатами було прийняте рішення затвердити виконавцем робіт із землеустрою та оцінки земель ФОП Кононенко Дмитро Юрійович.

У ході сесії прийнято низку рішень, які стосуються виготовлення і затвердження технічної документації із землеустрою, надання дозволу на розробку проектів землеустрою та інші.

Депутатами селищної ради розглянуті та прийняті до відома методичні рекомендації щодо надання земельних ділянок громадянам для ведення особистого селянського господарства за рахунок земель комунальної власності на території Суворовської селищної ради Ізмаїльського району Одеської області.

Підбиваючи підсумки роботи одинадцятої сесії голова Суворовської громади подякував депутатам за роботу та побажав усім присутнім міцного здоров’я.


Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь