A A A K K K
для людей із порушенням зору
Суворовська селищна рада / Suvorov settlement council
Одеська область, Ізмаїльський район / Odesa region, Izmail district

Засідання комісії з організації безпеки дорожнього руху Суворовської територіальної громади

Дата: 12.08.2021 12:47
Кількість переглядів: 1404

10 серпня 2021 року у приміщенні Суворовської селищної ради під головуванням секретаря Суворовської селищної ради Петра Добрєва відбулося чергове засідання комісії з організації безпеки дорожнього руху Суворовської територіальної громади.

Рішення про створення комісії з організації безпеки дорожнього руху Суворовської територіальної громади, Положення та персональний склад комісії, були затверджені на засіданні виконавчого комітету селищної ради 13 липня 2021 року.

За результатами попередніх засідань комісії було визначено, що першочерговим завданням і напрямком діяльності з організації безпечного дорожнього руху на території Суворовської громади є вирішення питання організації руху великовантажного транспорту.

На засіданні комісії почався процес розробки плану заходів щодо організації безпечного руху великовантажного транспорту на території населених пунктів Суворовської громади.

У ході засідання члени комісії провели виїзд по території селища Суворове з метою огляду та можливих шляхів розташування об’їзної ґрунтової дороги для руху великовантажних транспортних засобів по селищу.

Член комісії, старший інспектор сектору водної поліції відділу реагування патрульної поліції Ізмаїльського РВП ГУНП в Одеській області Павло Масіч наголосив на необхідності облаштування додаткових дорожніх знаків, інформаційних таблиць з роз’ясненнями обмежень щодо руху великовантажного транспорту.

На комісії було вирішено:

  •  Розробити проект-схему руху великовантажного транспорту кожного населеного пункту Суворовської громади.
  • Узгодити цей проект-схему з інспекторами відділу реагування патрульної поліції Ізмаїльського РВП ГУНП в Одеській області та надати рекомендації щодо плану реалізації на розгляд виконавчому комітету Суворовської селищної ради Ізмаїльського району Одеської області.
  • У кожному населеному пункті громади організувати зустрічі з мешканцями для роз’яснення законодавчого аспекту заборони руху великовантажних транспортних засобів.
  • Провести перемовини із перевізниками та сільгоспвиробниками щодо узгодження руху великовантажного транспорту за розробленою та затвердженою схемою руху великовантажного транспорту по об’їзним дорогам населених пунктів Суворовської громади.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь