A A A K K K
для людей із порушенням зору
Суворовська селищна рада / Suvorov settlement council
Одеська область, Ізмаїльський район / Odesa region, Izmail district

Відбулося засідання виконавчого комітету Суворовської селищної ради Ізмаїльського району Одеської області

Дата: 17.08.2021 17:38
Кількість переглядів: 1561

17 серпня 2021 року відбулося засідання виконавчого комітету Суворовської селищної ради, яке пройшло під головуванням селищного голови Олега Босікевича. У ході засідання розглянуто низку важливих питань з різних сфер життєдіяльності громади.

На засіданні члени виконкому обговорювались актуальні питання щодо нагоди відзначення Дня Державного Прапора України і 30-ої річниці незалежності України. Було прийняте рішення із затвердження плану заходів з підготовки та відзначення Дня Державного Прапора України та 30-ої річниці незалежності України у Суворовській територіальній громаді.

Було заслухано інформацію начальника відділу освіти, молоді, спорту та культури Надії Баркової щодо організації заходів з підготовки та відзначення Дня громади. Членами виконкому було підтримане рішення провести День громади 5 вересня 2021 року з дотриманням протиепідемічних вимог та затвердити склад організаційного комітету для організації та проведення святкових заходів.

Одноголосно були підтримані рішення про затвердження проектно-кошторисної документації на капітальний ремонт санвузлів і заміни вікон та дверей у Суворовському ЗЗСО Суворовської селищної ради Ізмаїльського району Одеської області; про затвердження проектно-кошторисної документації на капітальний ремонт в Суворовському ЗДО (ясла-садок) «Колосок».

На засіданні виконкому був прийнятий перелік колодязів громадського користування та затверджений план заходів щодо моніторингу якості води, яку споживають жителі громади.

Серед планових питань, які розглянув виконавчий комітет, також було питання про затвердження посадових осіб, уповноважених складати протоколи про адміністративні правопорушення по населених пунктах Суворовської громади.

З усіх питань порядку денного прийнято відповідні рішення, які відповідно до регламенту будуть оприлюднені на офіційному Веб-сайті Суворовської селищної ради Ізмаїльського району Одеської області.


Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь