A A A K K K
для людей із порушенням зору
Суворовська селищна рада / Suvorov settlement council
Одеська область, Ізмаїльський район / Odesa region, Izmail district

Команда з с. Старі Трояни Суворовської громади здобула перемогу в ХІ-х багатонаціональних замаганнях з футболу за Кубок Бессарабії 2021 р.

Дата: 12.09.2021 15:50
Кількість переглядів: 1699

В Одеській області сезон ігор за здобуття національних футбольних кубків завершився фіналом - Кубком Бессарабії з футболу. Нагадаємо, що багатонаціональні футбольні турніри за Кубок Бессарабії в Одеській області проводяться з 2009 року.
11 вересня 2021 року на футбольному полі с. Павлівка (Павлівська ОТГ) Болградського району відбулися ХІ-ті багатонаціональні змагання з футболу за Кубок бессарабських сіл. 
У іграх приймали участь команди с. Вознесенки Першої Павлівської громади (росіяни), с. Новоселівки Саратської громади (молдавани), с. Кулевчи Кулевчівської громади (болгари), с. Старих Троян Суворовської громади (гагаузи), с. Матроски Саф’янівської громади (українці) і с. Каракурт Василівської громади (албанці).
Шляхом жеребкування команди розподілили по групах:
-     «Група А» - села Кулевча, Старі Трояни і Каракурт;
-     «Група Б» - села Вознесенка Перша, Новоселівка та Матроска. 
    З груп вийти вдалося селам Кулевча і Матроска, які воювали за третє місце, а також селам Вознесенці Першій і Старим Троянам, які боролися за перше і друге місце Кубка Бессарабії.
Професіоналізм і витримка болгар і українців виявилися майже на однаковому рівні і часом здавалося, що володаря бронзи Кубка Бессарабії з футболу доведеться визначати по серії пенальті.
Але в цьому сезоні удача посміхнулася футбольній команді Матроски, гравцям якої вдалося забити гол у першому таймі і успішно утримувати лідерство до кінця другого тайму. Підсумок гри за третє місце - 1:0 на користь українців. Таким чином, команда с. Матроски посіла третє місце турніру.
У свою чергу футболісти сіл Старі Трояни і Вознесенки Першої продемонстрували вболівальникам захоплюючу і технічно сильну гру. 
Команді Старих Троян під кінець першого тайму вдалося розіграти комбінацію і забити гол в ворота Вознесенки Першої. Рахунок у фіналі 1:0 на користь команди с. Старі Трояни Суворовської громади.
Таким чином, срібним призером Кубка Бессарабії стала команда Вознесенки Першої. Заслужену перемогу і чемпіонський титул завоювали футболісти с. Старі Трояни Суворовської громади. 
За підсумками ігор, кращими гравцями визнано: Сергій Кирчів (Каракурт), Євген Товстих (Новоселівка), Руслан Спінзуран (Старі Трояни). Кращий нападник - Сергій Семенов (Вознесенка Перша). Кращий воротар - Микола Клименко (Матроска).
Вітаємо переможців команду с. Старі Трояни Суворовської громади. Бажаємо успіхів, наснаги та подальших перемог!


Фото без опису


Фото без опису


Фото без опису


Фото без опису


Фото без опису


Фото без опису


Фото без опису


Фото без опису


Фото без опису


Фото без опису


Фото без опису


Фото без опису


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь