A A A K K K
для людей із порушенням зору
Суворовська селищна рада / Suvorov settlement council
Одеська область, Ізмаїльський район / Odesa region, Izmail district

Суворовська громада стала переможницею конкурсу відбору пілотних територіальних громад у Одеській області з цифрового розвитку в рамках Швейцарсько-української Програми «Електронне урядування задля підзвітності влади та участі громади" (EGAP)

Дата: 04.10.2021 16:22
Кількість переглядів: 1882

Суворовська селищна територіальна громада стала переможницею конкурсу відбору пілотних територіальних громад у Одеській області з цифрового розвитку в рамках Швейцарсько-української Програми «Електронне урядування задля підзвітності влади та участі громади» (EGAP).

Програма «Електронне урядування задля підзвітності влади та участі громади» (Програма EGAP) реалізується протягом 2015–2023 років Фондом Східна Європа та Фондом Innovabridge у партнерстві з Міністерством цифрової трансформації України. Програма впроваджується за підтримки Швейцарії, що надається через Швейцарську агенцію розвитку та співробітництва (SDC).

Співпраця з громадою відбуватиметься за наступними напрямками:

— розробка цифрових стратегій та планів щодо їх реалізації;

— підключення інструментів задля ефективної взаємодії місцевої влади та громадян — чат-боту СВОЇ, конструктора сайтів громад;

— впровадження інструментів електронної демократії — Відкрите місто, Громадський бюджет, Консультації із громадськістю, Місцеві петиції;

— запуск електронних щоденників та журналів у школах;

— проведення навчання для підвищення цифрової грамотності працівників органів місцевого самоврядування;

— впровадження інструментів для підвищення якості роботи ЦНАП — електронних кол-центрів, «мобільних валіз» для надання послуг маломобільним групам, системи електронної черги тощо.

Робота триває за двома ключовими компонентами: розвиток електронних послуг та електронної демократії як на національному рівні, так і в регіонах України (або на рівні громад).

Подальша співпраця в рамках Програми допоможе зробити державні послуги більш зручними, якісними та прозорими, мешканцям громади буде надана можливість покращувати якість життя.

Координатори Програми EGAP надаватимуть громадам методичну та практичну допомогу у впровадженні цифрових інструментів. Зокрема, це впровадження інструментів електронної демократії (відкрите місто, громадський бюджет, консультації із громадськістю та місцеві петиції); проведення навчання для підвищення цифрової грамотності працівників органів місцевого самоврядування; запуск електронних щоденників та журналів у школах; впровадження інструментів для підвищення якості роботи ЦНАП – електронних кол-центрів, «мобільних валіз» для надання послуг маломобільним групам, системи електронної черги тощо.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь