A A A K K K
для людей із порушенням зору
Суворовська селищна рада / Suvorov settlement council
Одеська область, Ізмаїльський район / Odesa region, Izmail district

8 жовтня 2021 року відбулась чергова тринадцята сесія Суворовської селищної ради Ізмаїльського району Одеської області VIII скликання

Дата: 11.10.2021 12:12
Кількість переглядів: 1586

08 жовтня 2021 року під головуванням Суворовського cелищного голови Олега Босікевича відбулась чергова тринадцята сесія Суворовської селищної ради Ізмаїльського району Одеської області VIII скликання.

На сесії були присутні депутат Ізмаїльської районної ради та радник голови Ізмаїльської районної ради Михайлина Капаруліна від партії «За майбутнє», депутати Ізмаїльської районної ради Олександр Кріпак, Андрій Кришевич та Тетяна Ілікчієва від партії "Опозиційна платформа - За життя".

У ході засідання загалом було розглянуто 44 питання порядку денного, які попередньо були детально розглянуті та опрацьовані на постійних депутатських комісіях селищної ради.

Депутатами селищної ради прийняте рішення щодо ремонту дороги О-161016 на відрізку від 0 км+000 до 2км+800. Виконавчим органам було доручено здійснити організаційно-розпорядчі дії щодо розроблення проектно-кошторисної документації на поточний ремонт автомобільної дороги місцевого значення О-161016 на відрізку від 0 км+000 до 2км+800.

На сесії було заслухано звіт начальника фінансового відділу Катерини Артюх про виконання бюджету Суворовської селищної територіальної громади за 9 місяців 2021 року.

Були внесені зміни до низки рішень селищної ради, а саме:

  • Про внесення змін до рішення Суворовської селищної ради Ізмаїльського району Одеської області № 58/VIII від 24.12.2020 року «Про місцевий бюджет Суворовської селищної територіальної громади на 2021 рік».
  • Про внесення змін до рішення сесії Суворовської селищної ради №153-VІІІ від 02.03.2021 року «Про затвердження Комплексної Програми соціального захисту населення «Турбота» Суворовської селищної ради Ізмаїльського району Одеської області на 2021-2024 роки».
  • Про внесення змін до рішення Суворовської селищної ради №6 від 30.11.2021 року «Про утворення постійних комісій Суворовської селищної ради Ізмаїльського району Одеської області».
  • Про внесення змін до рішення сесії Суворовської селищної ради №235/VІІІ від 29.04.2021 року «Про затвердження Переліку адміністративних послуг, які надаються через Центр надання адміністративних послуг Суворовської селищної ради Ізмаїльського району Одеської області».
  • Про внесення змін до рішення сесії Суворовської селищної ради №55/VIII від 24.12.2020 року «Про визначення переліку об’єктів та видів безоплатних суспільно - корисних робіт для засуджених до громадських робіт та адмінпорушників, на яких накладено адміністративне стягнення у вигляді громадських робіт на 2021 рік».
  • Про внесення змін до рішення сесії Суворовської селищної ради №137/VIII від 30.01.2021 року «Про визначення видів оплачуваних суспільно корисних робіт та погодження об’єктів для відбування адмінпорушниками, на яких накладено адміністративне стягнення у вигляді суспільно корисних робіт на 2021 рік».

На сесії була створена тимчасова робоча група для консультаційних робіт під час розробки стратегії соціально-економічного розвитку Суворовської територіальної громади на 2021 – 2027 роки. План стратегічного розвитку громади, як основоположного документу, яким керується громада у своєму подальшому існуванні та розвитку створюватиметься у співробітництві із науковцями Одеського національного економічного інституту.

Депутатами була підтримана Програма розвитку мережі й утримання автомобільних доріг і вулиць Суворовської селищної громади на 2021-2025 роки.

На тринадцятій сесії Суворовської селищної ради VIII скликання були прийняті довгоочікувані і вкрай важливі рішення щодо утворення старостинських округів Суворовської селищної територіальної громади, які відповідають назві та розташуванню населених пунктів громади: Кирничанський, Новопокровський, Острівненський, Приозерненський, Старотроянівський округи.

У ході сесії прийнято низку рішень, які стосуються виготовлення і затвердження технічної документації із землеустрою, надання дозволу на розробку проектів землеустрою та інші.

Депутатами селищної ради прийняті рішення щодо надання земельних ділянок громадянам для ведення особистого селянського господарства за рахунок земель комунальної власності на території Суворовської селищної ради Ізмаїльського району Одеської області.

Підбиваючи підсумки роботи тринадцятої сесії голова Суворовської громади подякував депутатам за роботу та побажав усім присутнім міцного здоров’я.


Фото без опису


Фото без опису


Фото без опису


Фото без опису


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь