A A A K K K
для людей із порушенням зору
Суворовська селищна рада / Suvorov settlement council
Одеська область, Ізмаїльський район / Odesa region, Izmail district

Заходи до Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав в закладах освіти та культури Суворовської селищної ради

Дата: 16.02.2022 11:22
Кількість переглядів: 595

15 лютого в Україні відзначається День вшанування учасників бойових дій на території інших держав (Указ Президента України від 11 лютого 2004 року №180/2004). Сьогодні ми не маємо права забувати про це. Плин часу не затьмарив спогадів про цю війну. Нашим землякам теж судилося пройти жорстоке випробування Афганістану. Вони чесно та сумлінно виконували військову присягу, виявили найкращі професійні і людські якості.

З нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав в закладах освіти та культури Суворовської селищної ради були проведені різноманітні тематичні заходи. Публічна бібліотека Суворовської селищної ради підготувала книжкову виставку «Ніколи не забудемо Афган»; у бібліотеці-філії с. Старі Трояни проведено тематичний захід «Трагедія і подвиг Афганської війни»; у бібліотеці-філії с. Острівне проведено бесіду «Подвиг і біль Афганістану». Художні керівники Будинків культури с. Приозерне та смт Суворове підготували тематичні відео-презентації на честь односельчан, які пройшли пекельними стежками тих тяжких часів. Колектив Будинку культури с. Острівне провів урочистий реквієм-вшанування воїнів-інтернаціоналістів. Для учнів 10 класу Кирничанського ЗЗСО (кл. кер. Каражекова М.П.) була організована зустріч-реквієм «Афганістан – біль моєї душі». В Суворовському ЗЗСО були проведені тематичні бесіди, історичний інформ-дайджест «Війна у пам’яті – біль у серці», шкільним бібліотекаром Балабан Н.В. підготовлено літературну книжкову викладку «Чужиною забрані долі».

Ми поділяємо біль втрати з тими, хто не дочекався з цієї війни своїх близьких, схиляємо голови перед величчю їх подвигу.

Щиро бажаємо воїнам-інтернаціоналістам Суворовської громади міцного здоров’я, витримки, добра, мирного неба над головою.


Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь