Суворовська селищна рада / Suvorov settlement council
Одеська область, Ізмаїльський район / Odesa region, Izmail district

Порядок денний (проєкт) позачергової вісімнадцятої сесії VIII скликання Суворовської селищної ради Ізмаїльського району Одеської області від 15лютого 2022 року

Дата: 14.02.2022 18:15
Кількість переглядів: 370

Порядок денний

позачергової вісімнадцятої сесії VIII скликання Суворовської селищної ради Ізмаїльського району Одеської області  від 15лютого 2022 року

  1. Про порядок денний позачергової вісімнадцятої сесії VIII скликання Суворовської селищної ради Ізмаїльського району Одеської області.

(Доповідає Суворовський селищний голова Олег БОСІКЕВИЧ)

  1. Про звернення депутатів Суворовської селищної ради до жителів Суворовської територіальної громади Ізмаїльського району Одеської області.

(Доповідає Суворовський селищний голова Олег БОСІКЕВИЧ)

  1. Про внесення змін до рішення Суворовської селищної ради Ізмаїльського району Одеської області від 23 грудня 2021 року №559/VIІІ «Про бюджет Суворовської селищної територіальної громади на 2022 рік»

(Доповідає начальниця фінансового відділу Катерина АРТЮХ)

  1. Про надання згоди на прийняття безоплатно у комунальну власність Суворовської селищної ради Ізмаїльського району Одеської області обладнання, інвентарю та матеріальних цінностей від Комунального некомерційного підприємства Саф’янівської сільської ради Ізмаїльського району Одеської області «Центральна районна лікарня»

(Доповідає спец. сектора охорони здоров’я Суворовської селищної ради Віра БАЛАБАН)

  1. Про передачу громадянину Нестору Сергію Анатолійовичу земельної ділянки з кадастровим номером 5122383900:02:001:0279  в оренду строком на 49 (сорок дев’ять) років для будівництва та обслуговування будівель торгівлі – магазину «Культтовари» за  адресою: вул. Кутузова, 14-а, с. Старі Трояни Ізмаїльського району Одеської області.

(Доповідає головний спеціаліст з питань земельних відносин Марина ІЛІКЧІЄВА)

  1. Про розірвання договору оренди земельної ділянки від 06 березня 2012 року, кад. №5122055400:02:002:0189 з ФОП Стефановою Зіновією Дмитрівною  наданоїв оренду для  розміщення і  обслуговування магазину змішаних товарів за адресою:  вул. Сонячна, 69, смтСуворове Ізмаїльського району Одеської області.

(Доповідає головний спеціаліст з питань земельних відносин Марина ІЛІКЧІЄВА)

  1. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для передачі в оренду  терміном на 3 (три) роки  громадянину Янкову Олександру Олександровичу для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)  за адресою: Одеська область, Ізмаїльський район, смтСуворове вул. Дружби,13.

(Доповідає головний спеціаліст з питань земельних відносин Марина ІЛІКЧІЄВА)

  1. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  у власність громадянину Топору Михайлу Михайловичу для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)  за адресою: вул. Дружби, 92, с. Приозерне, Ізмаїльський район, Одеська область.

(Доповідає головний спеціаліст з питань земельних відносин Марина ІЛІКЧІЄВА)

  1. Про надання згоди на безоплатне прийняття майна зі спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Одеської області у комунальну власність Суворовської селищної Ізмаїльського району Одеської області.

(Доповідає начальниця відділу освіти, молоді, спорту та культури Надія БАРКОВА)

  1. Про виділення матеріальної допомоги учасникам бойових дій які проживають на території Суворовської територіальної громади Ізмаїльського району Одеської області.

(Доповідає начальниця відділу соціального захисту населення Оксана ТЕРЗІ)


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь