A A A K K K
для людей із порушенням зору
Суворовська селищна рада / Suvorov settlement council
Одеська область, Ізмаїльський район / Odesa region, Izmail district

Оголошення

Дата: 11.04.2022 15:05
Кількість переглядів: 1607

Про проведення 16.04.2022 року суботника з благоустрою територій населених пунктів Суворовської селищної ради та прийняття участі кожного бажаючого в ньому.
      З метою забезпечення благоустрою, чистоти та порядку в населених пунктах, збереження об'єктів благоустрою, створення умов, сприятливих для життєдіяльності мешканців, захисту довкілля, покращення санітарного стану навколишнього середовища відповідно до розпорядження Кабінету Міністрів України від 31.03.2010 № 777-р, листа Мінрегіону України від 2 квітня 2022 року № 7/9.4/3027-22 , доручення голови Ізмаїльської районної державної військової адміністрації від 08.04.2022 року № 011-22/952 щодо акції «За чисте довкілля» та рішення виконавчого комітету Суворовської селищної ради від 25.03. 2022 року № 32 «організувати та провести 16 квітня 2022 р. загальний день з благоустрою, акцію з посадки дерев, залучивши до цієї справи громадські організації, навчальні заклади, державні та бюджетні установи».
Заходи з благоустрою на території Суворовської громади проводитимуться у місцях загального користування – парках, дитячих майданчиках, спортивних майданчиках, кладовищах, автобусних зупинках, на закріплених за підприємствами територіях, прибудинкових територіях, узбережжях ставків та озер.
      Забезпечення належного екологічного та санітарного стану довкілля в Суворовській громаді повинно досягатися не лише повсякденною копіткою роботою працівників благоустрою, а й усіх без винятку жителів, підприємств, установ та організацій, які знаходяться на території громади.
      Враховуючи вищезазначене, звертаємося до всіх мешканців із закликом не залишатися осторонь та приєднатися 16 квітня 2022 року до заходів з благоустрою території Суворовської громади.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь