A A A K K K
для людей із порушенням зору
Суворовська селищна рада / Suvorov settlement council
Одеська область, Ізмаїльський район / Odesa region, Izmail district

До відома населення!

Дата: 06.06.2022 10:34
Кількість переглядів: 603

Служба у справах дітей Суворовської селищної ради інформує про стан соціального захисту дітей та території Суворовської громади.

         На первинному обліку Служби у справах дітей Суворовської селищної ради станом на 31 травня 2022 року знаходиться 7 дітей з числа дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, з них :

  • 6 – влаштовані під опіку/піклування;
  • 1 – влаштовано до прийомної сім’ї.

З початку 2022 року з первинного обліку Служби у справах дітей Суворовської селищної ради  знято 2 дитини, у зв’язку з досягненням повноліття.

         На території Суворовської селищної ради функціонує 1 прийомна сім’я, де виховуються 2 дітей.

         На профілактичному обліку Служби у справах дітей Суворовської селищної ради, станом на 31 травня знаходиться 8 дітей, які опинилися у складних життєвих обставинах. З них: 8 дітей з родин, де батьки неналежним чином виконують свої батьківські обов’язки.

         2 дітей тимчасово влаштовано до «Центру соціально-психологічної реабілітації Служби у справах дітей Ізмаїльської районної державної адміністрації» за заявою матері.

Станом на 31.05.2022 року на території Суворовської селищної територіальної громади не зафіксовано випадків домашнього насильства відносно дітей.Дітей, які мають статус постраждалих внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів - не виявлено.

Службою у справах дітей Суворовської селищної ради сумісно зі спеціалістами Відділу с соціального захисту населення Суворовської селищної ради та представниками Ізмаїльського РВП ГУНП України в Одеській області з початку року проведено 16 рейдів по сім’ям, які опинились або мають ризик потрапляння в складні життєві обставини, сім’ям опікунів/піклувальників, в ході яких відвідано  34 сім’ї, в яких проживає 61 дитина. При перевірці умов проживання дітей в зазначених сім’ях представниками Служби у справах дітей проводиться проводяться роз’яснювальні бесіди з батьками, опікунами/піклувальниками та дітьми стосовно несення відповідальності за неналежне виконання батьківських обов’язків,  виховання та утримання дітей, попередження нещасних випадків, профілактики жорстокого поводження з дітьми, домашнього насильства, запобігання вчинення дітьми правопорушень, бродяжництва.

Службою у справах дітей Суворовської селищної ради, серед вихованців навчальних закладів громади проводяться просвітницько-профілактичні заходи стосовно популяризації сімейних форми виховання дітей, які залишилися без батьківського піклування, стосовно формування нестерпимого ставлення до будь-яких форм насильства – тематичні виставки, розповсюдження тематичних буклетів.


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь