A A A K K K
для людей із порушенням зору
Суворовська селищна рада / Suvorov settlement council
Одеська область, Ізмаїльський район / Odesa region, Izmail district

Вторгнення росії в Україну змусило мільйони людей залишити свої домівки та змінило плани кожного українця, де б він не перебував.

Дата: 21.07.2022 16:11
Кількість переглядів: 817

 

З перших днів війни до Суворовської селищної територіальної громади прибуло багато людей, які шукали безпечні умови та прихисток. Розуміючи становище, в якому опинилися люди,адміністрація Суворовської селищної ради без усяких зволікань та роздумів відгукнулась та простягнула руку допомоги.

Вже кілька місяців на території Центру соціально-психологічної реабілітації дітей Ізмаїльської РДА в Одеській області, розташованого на території смт Суворове, проживають переселенці з м. Миколаїв. Громада взяла на себе відповідальність за організацію гідних умов проживання та забезпечення людей усім необхідним, а саме: продуктами харчування, одягом, засобами особистої гігієни та іншим. Також було організовано кваліфіковану допомогу у вирішенні питань отримання банківських карток для пенсійних та соціальних виплат, у співпраці з іншими державними органами відновлено картки платників податків та інші важливі питання.

Але у наданні допомоги ми не самі! До нашої громади завітала Громадська організація«Десяте квітня»,створена заради захисту прав вразливих груп населення, особисто для біженців, внутрішньо перемішених осіб, осіб без громадянства та інших осіб. Разом з адміністрацією Суворовської селищної ради та представниками організації ми завітали до наших гостей-переселенців, оглянули умови їх проживання, особисто поспілкувалися з ними, вислухали побажання щодо особистих потреб. Завдяки Громадській організації було вирішено одне з важливих питань, а саме покращення надання послуги водопостачання. В короткий час до нас прибула допомога у вигляді насосів для роботи подання води з колодязів, які розташовані на території Центру соціально-психологічної реабілітації дітей.

Адміністрація Суворовської селищної ради та гості-переселенці висловлюють свою величезну подяку Громадській організацій «Десяте квітня»за надану допомогу, за турботу, за небайдужість, за добрі відкриті серця!

Бажаємо Громадській організації «Десяте квітня»натхнення та успіхів у доброчинній діяльності!

Сподіваємося на подальшу плідну співпрацю!

Миру усім! Слава Україні!


Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь