A A A K K K
для людей із порушенням зору
Суворовська селищна рада / Suvorov settlement council
Одеська область, Ізмаїльський район / Odesa region, Izmail district

ОГОЛОШЕННЯ ПРО ПРОВЕДЕННЯ КОНКУРСУ НА ВИЗНАЧЕННЯ ОПОРНОГО ЗАКЛАДУ ОСВІТИ НА ТЕРИТОРІЇ СУВОРОВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ

Дата: 11.08.2022 15:08
Кількість переглядів: 489

Відповідно до рішення Суворовської селищної ради від 05.08.2022 року № 757-VIII «Про затвердження Умов проведення конкурсу з визначення опорного закладу освіти на території Суворовської селищної територіальної громади», розпорядження Суворовського селищного голови від 10.08.2022 року  № 97/ОД «Про проведення конкурсу з визначення опорного закладу освіти на території Суворовської селищної територіальної громади»Суворовська селищна рада Ізмаїльського району Одеської області оголошує конкурсна визначення опорного закладу освіти на території Суворовськоїселищної територіальної громади (далі-Конкурс).

Учасниками Конкурсу можуть стати  заклади загальної середньої освіти, засновником яких є Суворовська селищна рада, з кількістю учнів не менше 200 осіб. 

Конкурс проводиться у два етапи:

І етап - подання закладами загальної середньої освіти заявок на участь у Конкурсі. Тривалість цього етапу - 15 календарних днів з дати оголошення Конкурсу;

ІІ етап - вивчення Комісією поданих учасниками матеріалів, підбиття підсумків та визначення переможця Конкурсу. Тривалість цього етапу - 5 календарних днів.

Для участі у конкурсі необхідно подати до відділу освіти, молоді, спорту та культури Суворовської селищної ради заявку про участь у конкурсі, до якої додаються такі матеріали:

  • план стратегії розвитку закладу освіти (до 10 сторінок) на наступні 3 роки (базовий для порівняння - за попередній навчальний рік), який містить таку обов’язкову інформацію:
  • провадження освітньої діяльності потенційним опорним закладом (проєктна потужність опорного закладу; кількість учнів, що навчаються на території обслуговування навчального закладу; кількість учнів, які будуть підвозитися до опорної школи після оптимізації мережі; маршрути підвезення учнів та педагогічних працівників (з розрахунком відстаней та приблизного часу в дорозі; транспорт, яким здійснюється підвезення);
  • мережа класів та їх наповнюваність;
  • організація інклюзивного навчання при наявності дітей з особливими освітніми потребами;
  • удосконалення матеріально-технічної, навчально-методичної бази, у тому числі укомплектування бібліотечного фонду;
  • забезпечення якісного складу педагогічних кадрів;
  • залучення бюджетних коштів, інвестицій.
  • діяльність закладу освіти за останні 3 роки (робота з обдарованими дітьми, перемоги в олімпіадах, конкурсах, змаганнях), аналіз результатів учнів у ЗНО у порівнянні зі шкільним оцінюванням, участь вчителів у конкурсах фахової майстерності;
  • опис інвестиційних потреб опорної школи (придбання шкільних автобусів для перевезення учнів, оснащення навчальних кабінетів, придбання мультимедійного обладнання, встановлення мережі wi-fi з безкоштовним (безпечним) доступом, заходи з енергозбереження, ремонт приміщень, професійний розвиток учителів тощо).

Дата початку приймання документів – 11 серпня 2022 року.

Прийом заявок та доданих до них документів здійснюється до 25 серпня 2022 року (включно) за адресою: Одеська область, Ізмаїльський район, смт Суворове, вул.Пушкіна, 47,  відділ освіти молоді, спорту та культури Суворовської селищної ради.

Про дату й час проведення конкурсного відбору претенденти будуть додатково повідомлені за вказаними контактними номерами телефонів та адресою електронної пошти.

Визначення переможця Конкурсу проводиться конкурсною комісією за критеріями оцінювання матеріалів, поданих на Конкурс на визначення опорного закладу освіти на території Суворовської селищноїтериторіальної громади.

Висновок та рішення комісії з визначення опорного закладу освіти подається до Суворовської селищної ради для прийняття рішення про створення опорного закладу.



УМОВИ ПРОВЕДЕННЯ КОНКУРСУ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь