A A A K K K
для людей із порушенням зору
Суворовська селищна рада / Suvorov settlement council
Одеська область, Ізмаїльський район / Odesa region, Izmail district

В Суворовській селищній ТГ відбулася традиційна Серпнева конференція педагогічних працівників

Дата: 30.08.2022 12:02
Кількість переглядів: 1093

29 серпня 2022 року відбулась традиційна освітянська подія – Серпнева конференція працівників освіти Суворовської селищної ради Ізмаїльського району на тему «Підсумки роботи відділу освіти, молоді, спорту та культури та закладів освіти Суворовської селищної ради у 2021-2022 навчальному році та особливості організації освітнього процесу в закладах освіти у 2022/2023 н.р. в умовах воєнного стану».

 Зважаючи на дію воєнного стану в Україні, захід проходив у режимі онлайн.
У конференції взяли участь: заступник Суворовського селищного голови Інна Мушикова, голова Суворовської селищної організації Профспілки працівників освіти і науки України Марія Каражекова, директори закладів загальної середньої освіти Суворовської селищної ради, їх заступники з навчально - виховної роботи, директори закладів дошкільної освіти Суворовської селищної ради, педагоги, в.о.начальника відділу освіти, молоді, спорту та культури Суворовської селищної ради Інна Русєва та спеціалісти відділу освіти, молоді, спорту та культури Суворовської селищної ради.
 
З вітальним словом до присутніх звернулась заступник Суворовського селищного голови Інна Мушикова, висловивши освітянам подяку і шану за терпіння, мудрість, щоденну самовіддану сумлінну працю у найважчий час для нашої країни , готовність до нововведень і роботи в різних форматах та умовах.У своєму виступі Інна Мушикова насамперед сфокусувала увагу на виконанні заходів безпеки під час планування й організації роботи закладів освіти. А також наголосила, що тільки спільними зусиллями ми досягнемо успіхів у розвитку освітньої галузі Суворовської громади.
 
Привітала освітян з нагоди початку нового навчального року й голова Суворовської селищної організації Профспілки працівників освіти і науки України Марія Каражекова. Марія Петрівна акцентувала увагу учасників конференції на дотриманні правил внутрішнього трудового розпорядку та чинного законодавства у сфері освіти колективами закладів освіти, при цьому запевнила, що Профспілка й надалі буде продовжувати захищати права освітян Суворовської громади,особливо у цей важкий час. 
 
Основні ж досягнення, напрацювання та результати 2021-2022 навчального року окреслила у своїй доповіді в.о.начальника відділу освіти, молоді, спорту та культури Суворовської селищної ради Інна Русєва. 
В.о.начальника відділу освіти, молоді, спорту та культури зупинилась також на викликах та перспективах в освітній галузі Суворовської селищної ТГ. 
 
Відповідно до рекомендацій Міністерства освіти і науки України, впродовж нового 2022/2023 навчального року освітній процес у закладах освіти Суворовської селищної ради вирішено провадити максимально наближено до традиційного формату з урахуванням обмежень воєнного стану.
 
Додамо, що головним фактором, який впливатиме на впровадження форми навчання у 2022 /2023 н.р., буде рівень безпеки у Суворовській громаді.
 
Під час конференції з керівниками закладів освіти обговорено основні питання щодо діяльності закладів освіти у новому навчальному році.
Крім того, розглянуті питання щодо якості надання освітніх послуг в умовах воєнного стану, цифрову трансформацію освіти, створення безпечного освітнього середовища, особливостей організації освітнього процесу у закладах освіти, національно-патріотичного виховання учнівської молоді, психологічної підтримки та допомоги учасникам освітнього процесу.
 
На конференції також були заслухані доповіді:
 
> «Самооцінювання освітньої діяльності - траєкторія успіху для кожного закладу освіти» (Доповідач - директор Суворовського закладу загальної середньої освіти Суворовської селищної ради Жечкова Тетяна Данилівна).
 
> «Коли світ на межі змін: стратегії адаптації. Психологічна підтримка вчителів, дітей, батьків у часи воєнного стану» (Доповідач - практичний психолог Кирничанського ліцею Суворовської селищної ради Куртєва Катерина Костянтинівна).
 
Під час конференції важливою, корисною та цікавою була надана інформація Балахніною Іриною Павлівною, головним інспектором ВОПНРП та ЗЦЗ Ізмаїльського РУ ГУ ДСНС України в Одеській області, щодо відпрацювання з керівниками закладів освіти спільних дій із забезпечення безпеки навчального процесу, інструктажу з питань пожежної та техногенної безпеки, дій у разі оголошення сигналу «Повітряна тривога», правил поводження з вибухонебезпечними чи підозрілими предметами. 
 
На завершення заходу в.о.начальника відділу освіти, молоді, спорту та культури Суворовської селищної ради привітала освітянську спільноту Суворовської громади з початком нового навчального року та оголосила педагогічних працівників закладів освіти Суворовської селищної ради, які нагороджені грамотами за підсумками року.
 
 
Слава освітянам Суворовської громади! Слава кожному, хто тримає свій фронт на війні з російським агресором!
Слава ГЕРОЯМ-ЗАХИСНИКАМ! Слава УКРАЇНІ!

 

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь