A A A K K K
для людей із порушенням зору
Суворовська селищна рада / Suvorov settlement council
Одеська область, Ізмаїльський район / Odesa region, Izmail district

Участь Суворовського селищного голови у робочій нараді з питань стану водойм та водосховищ

Дата: 26.09.2022 15:16
Кількість переглядів: 1014

24 вересня 2022 року Суворовський селищний голова Олег БОСІКЕВИЧ прийняв участь у робочій нараді з питань стану водойм та водосховищ Ізмаїльського району, яка відбулась у приміщенні Ізмаїльської міської ради.
Робоча нарада проходила під головуванням голови Одеської обласної військової адміністрації Максима МАРЧЕНКА, голови Одеської обласної ради Григорія ДІДЕНКО та голови Ізмаїльської районної військової адміністрації Родіона АБАШЕВА.
На нараді обговорювались наступні важливі питання:
• актуальний стан водойм, водосховищ та захисних споруд Ізмаїльського району;
• заходи, спрямовані на безаварійний пропуск високих вод річки Дунай та забезпечення водними ресурсами населення та сільськогосподарських виробників, які необхідно викопати в зоні діяльності Болградського міськрайонного управління водного господарства;
• екологічний стан водойм та водосховищ;
• план відновлення, ремонту шлюзiв та розчистки каналів Кiлiйського міжрайонного управління водного господарства для підтримання належного рівня води в Придунайських водосховищах.
• заходи, спрямовані на безаварійний пропуск високих вод річки Дунай та забезпечення водними ресурсами населення та сільськогосподарських виробників, які необхідно виконати протягом 2023 року в зоні діяльності Ізмаїльського управління водного господарства;
• вплив рівня води у водоймах на економічну обґрунтованість та життєдіяльність рибного господарства та екологію Придунав'я.
Вирішення цих питань має важливе значення для Суворовської громади. По-перше, це екологічний стан водойм. По-друге, забезпечення мешканців громади водою є життєво необхідним у господарській діяльності. По-третє, і головне – основною бюджетоутворюючою складовою у громаді є земля та земельний податок, який також залежить від ефективного функціонування зрошувальних систем. Тому Суворовська громада і надалі братиме участь у співфінансуванні програм з підтримки стану озер Катлабух і Китай, роботі зрошувальних систем.

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь