A A A K K K
для людей із порушенням зору
Суворовська селищна рада / Suvorov settlement council
Одеська область, Ізмаїльський район / Odesa region, Izmail district

У Суворовській громаді привітали людей похилого віку

Дата: 03.10.2022 09:39
Кількість переглядів: 1562

Якщо молодість життя можна порівняти з весною, то пора осені – це пора людей старшого та похилого віку. В цю пору людина починає, як і в природі збирати свої врожаї. Зерна, що зростали за життя дають віддачу, приходить справжня мудрість життя, людина ділиться накопиченим роками досвідом і потребує від близьких та оточуючих поваги та уваги.

Напередодні свята «Міжнародного дня людей похилого віку та Дня ветеранів» Суворовський селищний голова разом з керівником відділу Соціального захисту населення Суворовської селищної ради та керівником Комунальної установи Суворовської селищної ради «Територіальний центр надання соціальних послуг» завітали до мешканців Територіального центру та особисто до кожного мешканця похилого віку старостинських округів Суворовської громади з теплими привітаннями та подарунками. Таким чином керівництво громади висловлює свою повагу та вдячність перед представниками старшого покоління! Адже тяжкі випробування випали на  долю ветеранів та людей похилого віку. Вони пройшли крізь жахи тоталітаризму, голодоморів, війни та репресій, але зуміли вистояти і пронести через життя найкращі духовні якості покоління – честь, гідність, вихованість, толерантність.

 Безмежна вдячність вам, дорогі представники старшого покоління, за безцінні знання та слушні поради, за готовність підтримати і допомогти, за гідний приклад для наслідування.

Від усього серця бажаємо Вам миру, і щастя! Бажаємо всім міцного здоров’я, добра, радості, довголіття, та злагоди у ваших душах. Нехай в цьому стрімкому світі завжди по-особливому світиться родинний теплий вогник – вічне джерело наснаги й любові.

Зі святом Вас! 


Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь