A A A K K K
для людей із порушенням зору
Суворовська селищна рада / Suvorov settlement council
Одеська область, Ізмаїльський район / Odesa region, Izmail district

Фахівці ОМС Суворовської територіальної громади прийняли участь у практичному тренінгу

Дата: 01.11.2022 10:18
Кількість переглядів: 1484

На цьому тижні в Києві фахівці ОМС Суворовської територіальної громади прийняли участь в навчальному тренінгу «Фінансування і залучення інвестиції в аграрний сектор, державна підтримка в сільському господарстві», який був проведений в рамках проєкту  Німецько-український агрополітичний діалог у співпраці з Всеукраїнською асоціацією громад та Національною асоціацією сільськогосподарських дорадчих служб України.

Протягом трьох днів спеціалісти громади отримували нові  знання про те в чому полягають ціли, мета та завдання фінансування сільськогосподарського та сільського підприємництва від держави. Дізнавались про існуючи джерела не державного фінансування та де і як їх шукати. Також були презентовані успішні історії співпраці сільського та сільськогосподарського підприємництва з громадами та різні форми їх співробітництва. Вивчали основи фандрейзінгу та краудфандингу, окремо розповідали про роботу з донорами, а саме - як підготувати та просувати власний проєкт, як залучити кошти, як налаштувати себе на успіх.

Особливу увагу було приділено законодавчій базі на яку спираються при формуванні державних програм підтримки аграрного сектору в Україні. На практиці було відпрацьовано як надавати консультації аграрним підприємствам та як робити збір даних, оцінку відповідних програм, оцінку ризиків, звітність та інші цікави практикуми. Менторами навчання були Роман Корінець та Світлана Павленко досвідчені спеціалісти в галузі аграрного сектору. На при кінці навчання учасникам тренінгу були вручені дипломи.   

Фахівці громади висловлюють велику подяку організаторам проєкту за надану можливість отримати нові знання, цікавий досвід, приємні враження від спілкування з тренерами та учасниками тренінгу!


Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь