A A A K K K
для людей із порушенням зору
Суворовська селищна рада / Suvorov settlement council
Одеська область, Ізмаїльський район / Odesa region, Izmail district

В сучасному світі з сучасними технологіями за допомогою EGAP та Фондом Східна Європа

Дата: 07.11.2022 10:34
Кількість переглядів: 223

На цьому тижні в місті Черкаси (місті сили) відбувся Українській тиждень регіональної цифрової трансформації «Digital Regionals Week» який був організований DIGITAL CHERKASY, програмою  EGAP та Фондом Східна Європа. Громади Одеської області теж були запрошені на цій захід! Від Суворовської громади на форумі були присутні Голова Суворовської селищної ради Олег Босікевич, головний спеціаліст зі зв’язку з громадськістю та депутат Суворовської селищної ради Ірина Пукалова та керівник відділу архітектури, містобудування та ЖКГ Суворовської селищної ради Віктор Мінов.

 Спікерами форуму були  заступник міністра Цифрової трансформації України Валерія Іонан яка розповіла про головні цілі та напрями розвитку цифровізації в країні, а саме створення цифрової держави без корупції, без черг, без обмежень.  

Від Олександри Радченко були презентовані інструменти цифрової демократії та практика їх використання.

 Сергій Сверчков з Черкаської ОДА розповідав як за допомогою цифровізації змінюється та  покращується робота державного органу.

 Цифровізація також увійшла і в інші галузі та сфери діяльності Черкащини. На прикладах  було показано як це втілюється в громадах, в сфері приватизації, оренди та оцінки державного майна, в банковій діяльності за для створювання картки черкащанина.

 Цікаво було послухати про нові досягнення в сфері IT та кібербезпеки від Артема Кузнецова який представив новий продукт вид  CISCO – CISCO Umbrella, який спрямований на фільтрацію сайтів для дітей під час користування ними комп’ютерами та телефонами від небажаних контентів.

Від бізнесу який представив Сергій Дудка менеджер зі зв’язку фірми GREENNET теж зауважив що цифрова грамотність робітників дуже сприяє розвитку підприємництва.

Та на при кінці форуму цікаво було послухати від Анастасій Негоди про дослідження та опитування серед молоді про те як цифрові навички сприяють на розвиток людського капіталу.

Багато цікавої та нової інформації було почуто під час заходу та під час спілкування поміж учасниками форуму, де які практики були взяти до уваги та будуть враховані під час впроваджування в громади.

Велика подяка організаторам форуму, програмі EGAP та Фонду Східна Європа за  надану можливість прийняти участь в цій важливій подій!

Цифровізуємося, розвиваємося, Діємо!


Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь