A A A K K K
для людей із порушенням зору
Суворовська селищна рада / Suvorov settlement council
Одеська область, Ізмаїльський район / Odesa region, Izmail district

Розвиток попри війну

Дата: 27.01.2023 15:34
Кількість переглядів: 634

«Зараз, під час війни, як ніколи потрібна підтримка для підприємців та для розвитку бізнесу в громади!  Бо ми як влада розуміємо, що всі надходження в бюджет громади, це сплата податків від нашого бізнесу.А якщо підприємництво розвивається, росте, з’являються нові робочі місця для мешканців громади, покращується інфраструктура та зростає соціальний рівень життя. Тому ми як влада маємо бажання зі свого боку допомагати нашому бізнесу в його розвитку».

 З такими словами голова Суворовської селищної ради почав свою промову на заході який був організований програмою U-LEADз Європою в Одеській області на тему«Інвестиційні паспорти громад Одещини: розвиток попри війну».

Нагадуємо , що Суворовська громада одна із перших громад Одеської області, яка приймала участь в навчанні з ГО «КЛУБ ДІЛОВИХ ЛЮДЕЙ УКРАЇНИ» та програмою U_LEADз Європою з написання інвестиційних паспортів громади. Сьогодні спеціаліст громади, який розробляв паспорт, презентував коротку версію оригіналу, та розповідав про власний досвід в процесі навчання та створювання документу для інших громад Одещини.

« Ми знаємо що зараз підприємці роблять нові спроби для  налаштування нових робочих процесів, шукають нові ідеї для початку нових бізнесів, релаковані бізнеси шукають нові території, тому розробка інвестиційного паспорту це такий маркетинговий документ, путівник, дорожня карта для кожного з інвесторів в нашій громади та за її межами, в якому можна знайти всю необхідну інформацію про можливості та ресурси громади. Зараз як ніколи ми маємо бажання економічного розвитку, але є конкуренція між громадами, то ми були раді скористатися можливістю бути першими в списку пілотних громад по розробці інвестиційного паспорту» - додав голова громади до презентації.

Та на завершення заходу, спеціаліст громади зазначив: «ми дуже сподіваємося, що інвестиційний паспорт громади, стане корисним путівником для пошуку вигідних пропозиції для створення нових бізнесів на основі даних про громаду та сподіваємося на встановлення партнерських відносин і співробітництво на взаємо вигідних умовах та на довгі строки!»

Ми дякуємо програмі U-LEADза можливість участі в семінарі та за можливість отримати дуже корисне навчання!

 

 Інвестиційний паспорт Суворовської громади  розміщений на сайті Суворовської селищної ради та на сайті Одеської обласної адміністрації.

За посиланням:  suvotg.gov.ua/investicijnij-pasport-gromadi

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь