A A A K K K
для людей із порушенням зору
Суворовська селищна рада / Suvorov settlement council
Одеська область, Ізмаїльський район / Odesa region, Izmail district

Відбулось позачергове засідання виконавчого комітету Суворовської селищної ради

Дата: 01.02.2023 16:15
Кількість переглядів: 558

1 лютого 2023 року під головуванням Суворовського селищного голови Олега Босікевича відбулось позачергове засідання виконавчого комітету Суворовської селищної ради. Під час засідання були розглянуті важливі питання порядку денного.
 
Зокрема, члени виконкому підтримали пропозицію начальника відділу соціального захисту населення Суворовської селищної ради щодо прийняття мешканців с. Кирнички та с.Нова Покровка до відділення стаціонарного догляду КУ
«Територіальний центр надання соціальних послуг» для постійного або тимчасового проживання та обслуговування з метою збереження їх життя та здоров’я.
 
Одним з важливих питань порядку денного також було слухання звіту начальника відділу архітектури, містобудування та ЖКГ Суворовської селищної ради про результати обстеження громадських колодязів у громаді для прийняття їх на баланс та обслуговування Суворовською селищною радою. 
 
Так за результатами санітарно-мікробіологічного дослідження визначено кількість колодязів, які мають гарні показники та придатні для громадського користування. Це колодязі в с.Острівне, які мають старі народні назви («Мільнювія», розташований на провулку Бахчивана , «Тодор-Петровія», розташований на провулку Шкільному та «Єргенський», розташований за межами населеного пункту). Також придатним для користування визначено колодязь в с. Старі Трояни, розташований за межами населеного пункту («2 бригада 11 поле»). Інші обстежені колодязі в смт Суворове, с.Кирнички, с.Нова Покровка, с.Приозерне не відповідають вимогам ДСаНПіН 2.2.4-171-10 та не рекомендовані для використання мешканцями громади. 
 
Членами виконавчого комітету було вирішено прийняти на баланс Суворовської селищної ради колодязі в с. Острівне, с. Старі Трояни та рекомендовано створити належні умови для користування ними,  їх обслуговування та  експлуатації.    

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь