A A A K K K
для людей із порушенням зору
Суворовська селищна рада / Suvorov settlement council
Одеська область, Ізмаїльський район / Odesa region, Izmail district

ЗВІТ за результатами проведення публічного громадського обговорення проєкту Антикорупційної програми Суворовської селищної ради Ізмаїльського району Одеської області на 2023 - 2024 роки

Дата: 03.02.2023 10:30
Кількість переглядів: 803

12 січня 2023 року на головній сторінці офіційного вебсайту Суворовської селищної ради Ізмаїльського району Одеської областібуло розміщено інформаційне повідомлення про проведення публічного громадського обговорення проєкту Антикорупційної програми Суворовської селищної ради на 2023 - 2025 роки (далі – проєкт Програми) із зазначенням адреси електронної поштової скриньки для надання пропозицій. 

Пропозиції та зауваження щодо проєктуПрограмиприймалися у письмовому вигляді до 13:00 26 січня 2023 року та на електронну адресу:  suvpossovet@gmail.com. Пропозиції мали бути надані в документах з текстовим вмістом (не скановане зображення) в форматах DOC(X) або PDF.Пропозиції та зауваження від громадян та організацій не надходили.

01 лютого 2023 року з 14:00 до 15:00 відбулося публічне громадське обговорення проєктуПрограми.Обговорення відбулося у форматі онлайн-конференції на платформі Zoom.

В онлайн-конференції взяли участь представники органів місцевого самоврядування Суворовської селищної ради, представники Національного агентства з питань запобігання корупції, запрошені експерти ГО «Рівненський центр «Соціальне партнерство», депутати Суворовської селищної ради і депутат Рівненської міської ради, представники громадських організацій та окремі фізичні особи.

Під час громадських обговорень проєктуПрограми, була пропозиція від Святослава Клічук – ГО «Рівненський центр «Соціальне партнерство», депутат Рівненської міської ради щодо внесення технічних правок до текстової частини проєктуПрограми. Дана пропозиція була врахована та надана робочій групі у координації з НАЗК для опрацювання правки до текстової частини проєктуПрограми та підготування остаточного проєктуПрограми.

За результатами публічного громадського обговорення 01 лютого 2023 року проєкт Програми було схвалено, внесеноокремі зміни у додатки до неї. Проєкт Програми у новій редакції буде подано в установленому порядку на розгляд керівництву Національного агентства з питань запобігання корупції.


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь