A A A K K K
для людей із порушенням зору
Суворовська селищна рада / Suvorov settlement council
Одеська область, Ізмаїльський район / Odesa region, Izmail district

Візит до Авангардівської селищної громади

Дата: 15.02.2023 17:17
Кількість переглядів: 1164

З 2014 року в Україні відбувається реформування багатьох сфер суспільного життя. Однією із важливих змін є реформа в сфері забезпечення безпеки життєдіяльності громадян та правопорядку в умовах децентралізації влади, що передбачає розширення повноважень органів місцевого самоврядування, у тому числі, у сфері забезпечення безпеки життєдіяльності громадян та правопорядку.

Цілями змін є належний рівень безпеки, створення ефективної системи профілактики надзвичайних ситуацій та реагування на ситуації та події, які загрожують безпеці життєдіяльності громадян.

З метою забезпечення  умов постійної та ефективної готовності сил і засобів до ліквідації надзвичайних ситуації на рівні громад в Україні створюються Центри безпеки громади.

З метою отримання досвіду зі створення Центру Безпеки громади голова Суворовської селищної ради Олег Босікевич разом з керівником  місцевої пожежної охорони Денисом  Калаяновим, депутатом Суворовської селищної ради Іриною Пукаловою та залученим експертом Артемом Вівдичем завітали до дружньої  Авангардівської селищної громади.  Голова громади Сергій Хрустовський особисто провів екскурсію для делегації по Центру Безпеки, розпочавши з розповіді про виникнення самої ідеї його створення та до функціонування сьогодні. Дуже цікаво було побачити матеріально-технічне оснащення ЦБГ, почути про всі фінансові потреби для забезпечення діяльності Центру (приміщення для розташування поліцейського громади та екіпажу швидкої допомоги; клас для навчання з протипожежної безпеки; гараж для автотранспорту; підвал, який використовується як найпростіше укриття; диспетчерська, з якої координується діяльність екіпажів; роздягальня з повною необхідною екіпіровкою). Під час екскурсії була продемонстрована  спеціальна пожежна машина та  засоби пожежогасіння. Також мали можливість ознайомитись з умовами для роботи та відпочинку екіпажів після пожеж. Ознайомились й із засобами допомоги для населення: Пункт обігріву, Пункт Незламності, польова кухня, мобільний душ та пральня. Все зроблено на вищому рівні для надання якісних послуг та своєчасного реагування на кризові ситуації.

Отримавши неймовірне враження після відвідування Авангардівського Центру Безпеки, з’явилась мотивація для переходу до нового сучасного рівня організації діяльності щодо забезпечення безпеки життєдіяльності мешканців Суворовської громади та запобігання надзвичайним ситуаціям.

Велика подяка голові Авангардівської селищної громади, заступнику керівника Центру Безпеки, фахівцю з цивільного захисту за щирий прийом та гостинність!


Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь