A A A K K K
для людей із порушенням зору
Суворовська селищна рада / Suvorov settlement council
Одеська область, Ізмаїльський район / Odesa region, Izmail district

Робочий візит Міністра аграрної політики та продовольства України Миколи Сольського до Ізмаїльського району Одеської області

Дата: 21.02.2023 09:14
Кількість переглядів: 642

Як відомо, з 07 травня 2022 року набрав чинності Закон України від 17 лютого 2022 року № 2079-IX «Про організації водокористувачів та стимулювання гідротехнічної меліорації земель» . Відповідно до чинного законодавства в Суворовській селищній громаді було створено та зареєстровано першу в Одеській області організацію водокористувачів «Вода життя» (ОВК).

 До впровадження реформи гідротехничної меліорації земель в Україні готувались більше двадцяти років і нарешті завдяки політичній волі Президента України Володимира Зеленського та його комади ця реформа почала свій шлях реалізації.

18.02.2023 року з робочим візитом відвідав Ізмаїльський район Одеської області Міністр аграрної політики та продовольства України Микола Сольський. Приємно та почесно було зустрічати поважних гостей й у адміністративному центрі Суворовської громади. Разом з паном міністром ознайомитись зі станом меліоративної системи Суворовської громади та познайомитися з членами ОВК завітали перший заступник голови Державного агенства меліорації та рибного господаства України Тарас Кот, радник міністра аграрної політики та продовольства України Михайло Соколов, голова комітету Верховної Ради України з питань аграрної та земельної політики Олександр Гайду, член комітету, голова підкомітету з питань економічної і фінансової політики в агропромисловому комплексі Артем Чорноморов, директор Департаменту аграрної політики, продовольства та земельних відносин Одеської обласної військової адміністрації Алла Стоянова, голова Ізмаїльської районної військової адміністрації Родіон Абашев та його заступники.

Зустрічали почесних гостей голова Суворовської громади Олег Босікевич, заступник голови Інна Мушикова та депутат Суворовської селищної ради Ірина Пукалова.

Під час бесіди з паном міністром голова правління ОВК Михайліна Капаруліна мала можливість поставити запитання стосовно подальших дій з виготовлення технічної документації, з питань організації передачі майнових статків до ОВК, стосовно можливості отримання державної допомоги на відшкодування на придбання обладнання для реконструкції меліоративних потужностей та інші важливі питання. Олег Босікевич розповів про те, які агрокультури та овочеві вирощуються у громаді. Присутні оглянули також стан озера Катлабуг та обговорили можливість його наповнення водою.

 В цілому зустріч пройшла в конструктивній діловій атмосфері.

Такі зустрічі дуже важливі. Сподіваємося на подальшу плідну співпрацю та підтримку.

Працюємо, розвиваємося!


Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь