A A A K K K
для людей із порушенням зору
Суворовська селищна рада / Suvorov settlement council
Одеська область, Ізмаїльський район / Odesa region, Izmail district

Звітування голови та керівників відділів ради про проведену протягом 2022 року роботу

Дата: 07.03.2023 18:04
Кількість переглядів: 768

Протягом минулого тижня головою Суворовської селищної ради та керівниками структурних підрозділів проведені виїзні робочі зустрічі з мешканцями населених пунктів Суворовської селищної територіальної громади.
Метою зустрічей було звітування голови та керівників відділів ради про проведену протягом 2022 року роботу, а також обговорення планів щодо подальшого розвитку Суворовської громади.


В своєму звіті Олег Євгенович, насамперед, акцентував увагу на виклики, з якими зіткнулися представники депутатського корпусу, виконавчого комітету Суворовської селищної ради та і сам голова громади через військове втручання Росії на територію нашої країни: фактично були зупинені капітальні видатки, які мали фінансуватися, заморозилися всі проєкти, які планувалось завершити. Через зміни в політиці багато з проєктів стали не актуальними, тому що в пріоритетах з’явилися нові напрями роботи (облаштування укриттів, встановлення сигналів сповіщення, надання житла для ВПО, забезпечення ЗСУ та ТРО, створення Пунктів незламності, забезпечення закладів освіти та установ Суворовської селищної ради генераторами, гуманітарна допомога та інші важливі питання).
Попри все війна не зупинила роботу Суворовської селищної ради.
З метою створення безпечних умов перебування в закладах освіти всіх учасників освітнього процесу під час воєнного стану було вжито багато заходів з посилення безпеки: встановлено тривожні кнопки виклику поліції, облаштовано захисні споруди цивільного захисту та найпростіші укриття, придбано камери відеоспостереження, проведені тренування з учасниками освітнього процесу  у разі тривоги або іншої надзвичайної ситуації. Задля поступового переходу на альтернативне паливо для початку були встановлені пелетні установки в Новопокровській гімназії, Кирничанському ліцеї та Приозерненському ЗЗСО.
Дуже оперативно працівники відділу соціального захисту населення Суворовської селищної ради приймали та роздавали гуманітарну допомогу від благодійників з інших країн, Одеської  військової адміністрації та гуманітарного штабу Ізмаїльської районної військової адміністрації. Усіх мешканців Суворовської громади та ВПО було максимально забезпечено продуктами харчування та засобами гігієни. Депутатами Суворовської селищної ради на підтримку мешканців, які опинились в складних життєвих умовах, було підтримано рішення щодо надання їм матеріальної допомоги у сумі 260,08 тис.грн.
Важливим також  у 2022 році було продовження роботи ради щодо покращення інвестиційного клімату громади та реалізація інвестиційних проєктів (Німецько-український агрополітичний діалог, з НАЗК,  U-LEAD та «Клубом ділових людей України», EGAP, фондом Східна Європа) та активна участь у програмі з відновлення України.
Під час робочих зустрічей перед мешканцями громади звітували й керівники фінансового відділу, відділу освіти, молоді, спорту та культури, відділу соціального захисту населення Суворовської селищної ради.
Від жителів громади до керівництва були різні запитання, зокрема: стосовно отримання статусу  багатодітної матері- одиначки; питання оформлення опіки під час війни; про транспортне сполучення в межах громади та до районного центру; про дохід бюджету Суворовської громади в розрізі кожного населеного пункту; надання матеріальної допомоги населенню та інші важливі питання.
У цей складний час важливим було почути слова підтримки та розуміння від мешканців громади. Слова подяки були адресовані відділу освіти, молоді, спорту та культури Суворовської селищної ради за матеріальне та технічне оснащення та комплектацію закладів освіти Суворовської громади.
На завершення зустрічей головним спеціалістом з питань цивільного захисту, оборони, мобілізаційної роботи та роботи з правоохоронними органами Суворовської селищної ради було проведено роз’яснення для населення про необхідність проведення мобілізації до лав ЗСУ та захисту країни.
Продовжуємо працювати!
Наближаємо Перемогу разом!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь