A A A K K K
для людей із порушенням зору
Суворовська селищна рада / Suvorov settlement council
Одеська область, Ізмаїльський район / Odesa region, Izmail district

17.03.2023 року під головуванням Суворовського селищного голови Олега Босікевича відбулось чергове шосте засідання виконавчого комітету Суворовської селищної ради.

Дата: 19.03.2023 15:45
Кількість переглядів: 809

На порядку денному було розглянуто ряд важливих питань, серед них:

  • про проведення двомісячника з благоустрою та озеленення територій Суворовської селищної територіальної громади. Запропоновано залучити місцевих жителів та працівників комунальних, приватних та державних установ громади до прибирання прибудинкових територій та місць накопичення стихійних сміттєзвалищ. Для озеленення територій комунальним підприємством

«Відродження» буде здійснено закупівлю саджанців дерев та квітів, а також будуть придбані матеріали для побілки дерев та бордюрів.

  •  звіт головного спеціаліста з питань цивільного захисту Суворовської селищної ради. Після обговорення питання визначено необхідність придбання голосового оповіщувача, за допомогою якого будуть передаватися голосові сигнали в системах охоронної та пожежної сигналізації.
  • звіт про роботу адміністративної комісії при виконавчому комітеті Суворовської селищної ради за 2022 рік. За наданою інформацією було проведено 9 засідань комісії, накладено штрафів на суму 7361 грн за такими статтями: порушення державних стандартів, норм і правил у сфері благоустрою населених пунктів, правил благоустрою територій населених пунктів; порушення правил торгівлі пивом, алкогольними, слабоалкогольними напоями і тютюновими виробами; куріння тютюнових виробів у заборонених місцях; порушення правил торгівлі і надання послуг працівниками торгівлі, громадського харчування та сфери послуг, громадянами, які займаються підприємницькою діяльністю; порушення правил користування жилими будинками і жилими приміщеннями; порушення правил тримання собак та котів;
  • з метою розробки концепції Індустріального парку Суворовської селищної ради та розробки концепції Центру безпеки громадян Суворовської селищної ради були створені робочі групи з залученням фахових спеціалістів та експертів.
  •  з метою покращення рівня цифрової грамотності громадян та практичного використання засобів та сервісів ІТ технологій на території Суворовської громади створено робочу групу з розробки Програми цифрової трансформації Суворовської селищної громади на 2023 – 2025 роки. 

Були розглянуті й інші важливі питання порядку денного, з якими можна буде ознайомитися на офіційному сайті Суворовської селищної ради.

       Працюємо, розвиваємося!

       Наближаємо Перемогу разом!


Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь