A A A K K K
для людей із порушенням зору
Суворовська селищна рада / Suvorov settlement council
Одеська область, Ізмаїльський район / Odesa region, Izmail district

Відбулося засідання комісії з організації безпеки дорожнього руху на території Суворовської селищної ТГ

Дата: 28.04.2023 20:17
Кількість переглядів: 773

У Суворовській селищній раді відбулось засідання комісії з організації безпеки дорожнього руху на території Суворовської селищної територіальної громади.

Питання підвищення безпеки руху автомобільною дорогою М-15 в частині проходження її у селі Кирнички Суворовської селищної територіальної громади та запобігання скупчення великовантажних транспортних засобів у центрі села було одне з головних, які були розглянуті комісією.

Щоденно значна кількість жителів села переходять вищезазначену дорогу, однак автотранспорт не зупиняється перед пішохідним переходом, що створює аварійно небезпечну ситуацію. Також велика кількість вантажівок, які паркуються на узбіччях, перешкоджають зупинці автобусів. На даній ділянці дороги відсутні дорожні знаки, які регулюють рух транспорту.

Членами робочої групи були надані пропозиції звернутись до Служби автомобільних доріг з вимогою щодо відновлення дорожніх знаків «Пішохідний перехід» та «Зупинка великовантажного транспорту заборонена» та проханням встановити додаткові знаки заборони зупинки великовантажних транспортних засобів в селі Кирнички зі сторони руху в напрямку м. Одеса, а також встановлення обмеження швидкості руху на вказаному відрізку дороги. Додатково було прийнято рішення звернутись до Ізмаїльського районного відділу поліції з проханням щодо патрулювання та фіксації правопорушень на вказаній частині автошляху.

Комісія рекомендувала виконавчому комітету Суворовської селищної ради вивчити питання щодо встановлення камер автоматичного фіксування швидкості руху автомобільних транспортних засобів в центрі села Кирнички як один з найдієвіших заходів з забезпечення безпеки руху на вказаній ділянці.


Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь