A A A K K K
для людей із порушенням зору
Суворовська селищна рада / Suvorov settlement council
Одеська область, Ізмаїльський район / Odesa region, Izmail district

Цього року 8 травня, в День пам’яті та примирення, Україна вшановувє пам’ять кожного, хто боровся з нацизмом, та всіх жертв Другої світової війни.

Дата: 08.05.2023 08:20
Кількість переглядів: 157

Сьогодні ми вшановуємо День пам'яті та примирення. Це особливий день, коли ми виявляємо повагу до всіх тих, хто боровся з нацизмом і переміг його під час Другої світової війни, а також до всіх жертв цього конфлікту.

Друга світова війна, яка тривала з 1939 до 1945 року, стала одним з найкривавіших і найбільших збройних конфліктів в історії людства. У цих бойових діях взяло участь понад 60 країн, і вони охопили Європу, Східну Азію, Африку, Близький Схід, Атлантику та Тихий океан. Внаслідок війни загинуло від 50 до 85 мільйонів людей.

Одним з головних полів битв Другої світової війни була Україна. Наша Батьківщина, незалежно від того, що вже два роки минуло, продовжує боротися за свою незалежність та суверенітет в повномасштабній війні, спровокованій російськими окупантами. Ця війна називається найбільшою в Європі з часів Другої світової війни.

Ми висловлюємо шану всім героям, які віддали свої життя за перемогу, а також тим, хто зараз воює за незалежність України та краще майбутнє, наближаючи нову перемогу. Герої не вмирають!

Ми ніколи не пробачимо  жодного військового злочину, який російські окупанти скоюють проти мирних людей, включаючи дітей. Ми будемо триматися на позиції гуманізму та людяності і не допустимо порушень проти українського народу.
Велика вдячність нашим захисникам та захисницям, нашим героїчним ЗСУ!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь