Суворовська селищна рада / Suvorov settlement council
Одеська область, Ізмаїльський район / Odesa region, Izmail district

19 липня 2023 року відбулось засідання 39-ої позачергової сесії Суворовської селищної ради Ізмаїльського району Одеської області VIII-скликання.

Дата: 20.07.2023 08:32
Кількість переглядів: 78

19 липня 2023 року під головуванням селищного голови Олега БОСІКЕВИЧА  відбулось засідання 39-ої позачергової сесії Суворовської селищної ради Ізмаїльського району Одеської області VIII-скликання. 

Головними питаннями порядку денного було виділення  коштів на виготовлення проектно кошторисної документації по об’єкту «Капітальний ремонт автомобільної дороги загального користування державного значення Т-16-07 Ізмаїл – Кілія – Вилкове, міст на км 37+985».

Також розглядались інші питання:

2. Про внесення змін до рішення Суворовської селищної ради Ізмаїльського району Одеської області від 23 грудня 2022 року №890/VIІІ «Про бюджет Суворовської селищної територіальної громади на 2023 рік».

3. Про передачу у тимчасове користування обслуговуючому кооперативу «Водогосподар» водопровідних мереж які знаходяться у комунальній власності Суворовської територіальної громади Ізмаїльського району Одеської області.

4. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для будівництва та обслуговування об’єктів фізичної культури і спорту (код згідно КВЦПЗ 07.02) для розміщення та обслуговування спортивного майданчику ГО«КУЛЬТУРНО-РЕЛІГІЙНА АСОЦІАЦІЯ «МЕЛКІСЕДЕК ШТЕФАНЕСКУ» за адресою: Одеська область, Ізмаїльський район, с. Приозерне, вул. Боцу Павла, б/н.

5. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки кадастровий номер 5122055400:02:001:0274 приватної власності, цільове призначення якої змінюється з «для будівництва і обслуговування будівель торгівлі» на «для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)» за адресою: Одеська область, Ізмаїльський район, смт Суворове.


Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь