Суворовська селищна рада / Suvorov settlement council
Одеська область, Ізмаїльський район / Odesa region, Izmail district

Про порядок денний чергової сорок першої сесії Суворовської селищної ради Ізмаїльського району Одеської області VIII скликання

Дата: 16.08.2023 09:15
Кількість переглядів: 150

Проект порядку денного позачергової сорок першої сесії VIII скликання Суворовської селищної ради Ізмаїльського району Одеської області від 16 серпня 2023 року

1 . Про порядок денний позачергової сорок першої сесії VIII скликання Суворовської селищної ради Ізмаїльського району Одеської області.

(Доповідає Суворовський селищний голова Олег БОСІКЕВИЧ)

2. Про передачу коштів у вигляді міжбюджетних трансфертів  з бюджету Суворовської селищної  територіальної громади до обласного бюджету Одеської області.

(Доповідає начальниця фінансового відділу Катерина АРТЮХ)

3. Про внесення змін до рішення Суворовської селищної ради Ізмаїльського району Одеської області від 23 грудня 2022 року №881/VIII «Про затвердження Програми з підтримки заходів з територіальної оборони на території Суворовської селищної територіальної громади на 2023 рік».

(Доповідає начальниця фінансового відділу Катерина АРТЮХ)

4. Про внесення змін до рішення Суворовської селищної ради Ізмаїльського району Одеської області від 23 грудня 2022 року №890/VIІІ «Про бюджет Суворовської селищної територіальної громади на 2023 рік».

(Доповідає начальниця фінансового відділу Катерина АРТЮХ)

5. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки кадастровий номер 5122055400:01:001:0390 комунальної власності Суворовської селищної ради цільове призначення якої змінюється з «16.00 Землі запасу (земельні ділянки кожної категорії земель, які не надані у власність або користування громадянам чи юридичним особам)» на «01.01 Для ведення товарного сільськогосподарського виробництва» за адресою: Одеська область, Ізмаїльський район, Суворовська селищна рада.

(Доповідає нач. відділу зем. ресурсів, містобудування, архіт. та ЖКГ Віктор МІНОВ)

6. Про надання ТОВ «РІВ.А.ХОЛДІНГ» у тимчасове користування земельну ділянку за адресою: Одеська область, Ізмаїльський район, смт Суворове вул. Бессарабська, 1 для ведення господарської діяльності та обслуговування комплексу транспортно- виробничого підприємства (в межах населеного пункту).

(Доповідає нач. відділу зем. ресурсів, містобудування, архіт. та ЖКГ Віктор МІНОВ)

7. Про надання дозволу громадянину Смокову Миколі Миколайовичу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду терміном на 15 років для сінокосіння і випасання худоби, із земель запасу на території Суворовської селищної ради Ізмаїльського району Одеської області, (за межами населеного пункту смт Суворове).

(Доповідає нач. відділу зем. ресурсів, містобудування, архіт. та ЖКГ Віктор МІНОВ)


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь