Суворовська селищна рада / Suvorov settlement council
Одеська область, Ізмаїльський район / Odesa region, Izmail district

Шановні мешканці Суворовської громади!

Дата: 29.08.2023 15:54
Кількість переглядів: 117

Раді повідомити Вам, що Суворовська селищна рада, пройшла відбір проєктів по «Надзвичайній кредитній програми з відновлення України» (НКПВУ) від Європейського інвестиційного банку і стала однією з переможців програми. Всього було розглянуто 1007 заявок з яких на реалізацію проєктів відібрано 144 з 16 областей України на загальну суму 186,3 млн євро.

Програма реалізується при технічній підтримці ПРООН через Міністерство розвитку громад, територій та інфраструктури України. Програма НКПВУ почала свою дію ще в 2014 році коли почались перші воєнні вторгнення на територію Донбасу і була спрямована на відновлення інфраструктури постраждалих територій та підтримки ВПО. За цей період програмою було відновлено більш 100 пошкоджених об’єктів (школи, дитячі садочки, лікарні, соціальне житло, реабілітаційні центри).

Невдовзі будє підписана Постанова Кабінету міністрів на розподіл коштів по проєкту, після чого видано Наказ Міністерства інфраструктури про розподіл субвенції на кожний проєкт окремо та процедура підписання Угоди між громадою, міністерством і Європейським банком, що стане початком реалізації проєкту.

Від Суворовської громади було подано проєкт «Реконструкції колишньої котельні для облаштування приміщень Центру надання  адміністративних послуг Суворовської селищної ради по вулиці Незалежності(Пушкіна) 54 Б».

 Це соціальний проєкт націлений на забезпечення  фінансово-економічної сталості громади, інституційної та політичної, з урахуванням вимог до інклюзії та за принципом «безбар’єрності», що підвищить якість надання послуг для місцевих жителів, ВПО і мешканців прилеглих громад. Використання конструктивних рішень при будівництві зменшить витрати на утримання та збільшить енергоефективність.

З нетерпінням чекаємо на наступний етап з реалізації проєкту про який буде повідомлено на офіційному сайті Суворовської селищної ради.


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь