A A A K K K
для людей із порушенням зору
Суворовська селищна рада / Suvorov settlement council
Одеська область, Ізмаїльський район / Odesa region, Izmail district

У Суворовській громаді відбулася традиційна серпнева конференція працівників освіти

Дата: 29.08.2023 16:34
Кількість переглядів: 546

29 серпня 2023 року у сесійній залі Суворовської селищної ради відбулася Серпнева конференція освітян Суворовської громади на тему"Освіта Суворовської громади в умовах воєнного стану: Підсумки. Виклики. Можливості". 

На конференції були присутні: заступник Суворовського селищного голови Інна Мушикова, в.о.начальника відділу освіти, молоді, спорту та культури Суворовської селищної ради Лариса Арабаджі, голова Суворовської селищної організації Профспілки працівників освіти і науки України Марія Каражекова, головний інспектор відділу організації пожежно-профілактичної роботи та заходів цивільного захисту  Ізмаїльського районного управління Головного управління ДСНС України в Одеській області, майор служби цивільного захисту Балахніна Ірина, директори та педагоги закладів загальної середньої та дошкільної освіти.

На початку заходу присутні хвилиною мовчання вшанували пам'ять всіх, хто віддав своє життя за свободу і незалежність нашої України, - військових, цивільних та дітей. 

Із вітальним словом до учасників конференції звернулася Інна Мушикова, яка висловила подяку всім освітянам громади, які роблять важливу і необхідну роботу у надскладних умовах – тримають на собі освітній фронт.

З доповіддю про підсумки роботи освітньої галузі у 2022-2023 навчальному році та завданнями на наступний навчальний рік виступила в.о.начальника відділу освіти, молоді, спорту та культури Суворовської селищної ради Лариса Арабаджі.

Також були заслухані наступні доповіді:

"Подолання освітніх втрат і розривів" (доповідач – заступник директора з навчально-виховної роботи Старотроянівського закладу загальної середньої освіти Суворовської селищної ради, вчитель-методист  Нікольчева Тамара Миколаївна)

«Позиція та бачення ЦК Профспілки працівників освіти і науки України щодо напрацювань Міністерства освіти - «Візія майбутнього освіти і науки України» та «Бачення України 2030: соціально-гуманітарна сфера» (доповідач - голова Суворовської селищної організації Профспілки працівників освіти і науки України Марія Каражекова) 

«Стан пожежної та техногенної безпеки, цивільного захисту та укриття учасників освітнього процесу в закладах освіти. Правила користування первинними засобами пожежогасіння» (Доповідач – головний інспектор відділу організації пожежно-профілактичної роботи та заходів цивільного захисту  Ізмаїльського районного управління Головного управління ДСНС України в Одеській області, майор служби цивільного захисту Балахніна Ірина Павлівна).

Під час конференції було проаналізовано підсумки роботи за минулий навчальний рік, обговорено питання організації освітнього процесу в умовах воєнного стану, доступності і безпечності освітнього середовища, відзначено досягнення, позитивне в роботі педагогічних колективів, а разом з тим загострено увагу на помилках та прогалинах в роботі, намічено шляхи вирішення проблем, що стоять сьогодні перед освітянами, 
окреслено пріоритетні напрямки роботи у новому навчальному році.

Кращими педагогічними колективами громади за підсумками роботи з обдарованими дітьми у 2022-2023 навчальному році стали ОЗО "Суворовський ліцей", Кирничанський ліцей та Приозерненський ЗЗСО, яким були вручені грамоти.

Попереду перед освітянами Суворовської громади ще багато викликів та випробувань. Але головне – гідно та професійно виконувати свою роботу, спільними зусиллями допомагати всім, хто цього потребує. Вірити в себе та в свою країну.

Разом ми все подолаємо!

Наближаємо Перемогу разом!


Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь