A A A K K K
для людей із порушенням зору
Суворовська селищна рада / Suvorov settlement council
Одеська область, Ізмаїльський район / Odesa region, Izmail district

Відбулась 43 сесія Суворовської селищної ради VІІI скликання.

Дата: 20.10.2023 21:51
Кількість переглядів: 274

Сьогодні 20 жовтня 2023 року під головуванням Суворовського селищного голови Олега БОСІКЕВИЧА відбулась 43 сесія Суворовської селищної ради VІІI скликання.

Усього депутатами Суворовської селищної  ради було розглянуто та прийнято 30  рішень порядку денного:

  1. Про внесення змін до рішення Суворовської селищної ради від 23.12.2022 р. №866/VIII «Про встановлення вартості харчування дітей та порядку плати для батьків за перебування дітей в закладах дошкільної освіти Суворовської селищної ради Ізмаїльського району Одеської області у 2023 році».
  2. Про безоплатне прийняття у комунальну власність Суворовської селищної ради Ізмаїльського району Одеської області шкільного автобуса та затвердження Акту приймання-передачі основних засобів.
  3. Про затвердження Комплексної Програми забезпечення безпекового простору  Суворовської територіальної громади на 2024-2027 роки.
  4. Про створення робочої групи з розробки стратегії розвитку Суворовської селищної ради Ізмаїльського району Одеської області.
  5. Про внесення змін до рішення Суворовської селищної ради Ізмаїльського району Одеської області від 23 червня 2023 року №1123/VIІІ «Про затвердження Програми ремонту та реконструкції об’єктів комунальної власності Суворовської селищної територіальної громади на 2023 рік».
  6. Про внесення змін до рішення Суворовської селищної ради Ізмаїльського району Одеської області від 23 грудня 2022 року №883/VIII «Про затвердження місцевої цільової Програми «Фінансової підтримки та розвитку медичних закладів на території Суворовської селищної ради Ізмаїльського району Одеської області на 2023 – 2025 роки»».

 

Та інші питання згідно порядку денного.

Загалом засідання сорок третьої сесії Суворовської селищної ради пройшло злагоджено та результативно. По всім питанням порядку денного були прийняті відповідні рішення, з якими  більш детально можна ознайомитись на офіційному сайті Суворовської селищної ради.

 


Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь