A A A K K K
для людей із порушенням зору
Суворовська селищна рада / Suvorov settlement council
Одеська область, Ізмаїльський район / Odesa region, Izmail district

Суворовська громада впроваджує майбутнє! Досвід участі в навчанні з програмою U-LEAD з Європою

Дата: 26.10.2023 16:22
Кількість переглядів: 242

В рамках навчання в мережі з обміну досвідом яке було організовано програмою «U-LEAD з Європою» Суворовська громада стала єдиною громадою в Одеській  області яка може бути прикладом для інших, коли йдеться про активну участь. Бажання розвиватися та навчатися в сфері безпеки громади було основним стимулом під час навчання та в процесі розробки «Програми забезпечення безпекового простору громади».

Участь у навчанні взяли начальник МПРП Денис КАЛАЯНОВ та головний спеціаліст з питань цивільного захисту, оборонної, мобілізаційної роботи та взаємодії з правоохоронними органами Іван МІНОВ.

Навчання складалося з кількох етапів, включаючи онлайн семінари та інформаційні сесії, під час яких учасники навчання вивчали теоретичні та практичні аспекти аналізу безпекової ситуації в своїй громаді, а також розробляли плани забезпечення безпекового простору. Групові та індивідуальні консультації надали можливість учасникам мережі обмінюватися досвідом і отримувати індивідуальну підтримку від тренерів та експертів.

Організатори навчання, зокрема Максим Ткач, Олена Тертишна, Михайло Бундзяк, Тетяна Бондаренко та Оксана Онушко з Регіонального офісу «U-LEAD з Європою», внесли великий внесок у створенні сприятливого навчального середовища.

Тренери Артем Вівдич та Олег Левченко, експерти з безпеки програми «U-LEAD з Європою», допомагали учасникам зрозуміти складні аспекти розробки програми забезпечення безпекового простору громади.

Головною метою всієї програми було розробити та затвердити «Програму забезпечення безпекового простору громади». Ця програма стала плодом багатомісячної праці та зусиль громади та її представників. Ознайомитись з програмою більш детально можна за посиланням: https://suvotg.gov.ua/news/1698321799/

25 жовтня відбулась заключна онлайн зустріч, під час якої Суворовська громада презентувала свою «Програму забезпечення безпекового простору громади, яка була затверджена і опублікована на сайті. На цій зустрічі спеціалісти отримали заслужені сертифікати міжнародного зв'язку від U-LEAD.

Денис Калаянов наголосив, що робота над програмою не завершується, і громада продовжуватиме співпрацю з U-LEAD для втілення запланованих заходів.

Особливу подяку варто віддати тренеру Артему Вівдичу, який завжди був на зв’язку та підтримував учасників навчання, та голові Суворовської селищної територіальної громади Олегу БОСІКЕВИЧУ за підтримку та реалізацію проекту.

Спільна робота всіх небайдужих громадян, а також партнерів та експертів з U-LEAD допомогла Суворовській громаді стати справжніми лідерами у створенні безпечного простору для всіх мешканців. Ця історія є прикладом того, як об'єднані зусилля можуть зробити наше життя безпечнішим і комфортнішим для всіх.


Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь