Суворовська селищна рада / Suvorov settlement council
Одеська область, Ізмаїльський район / Odesa region, Izmail district

Шановні мешканці Суворовської селищної територіальної громади!

Дата: 11.11.2023 11:48
Кількість переглядів: 248

УВАГА! УВАГА! УВАГА!

Шановні мешканці Суворовської селищної територіальної громади!

Відділом з проєктного менеджменту, інвестиції та цифрового розвитку Суворовської селищної ради, оголошується проведення голосування з метою обрання варіанту геральдичних знаків громади.

Мета розробки символіки громади  - уособлення ідентичності території, пізнаваності, популяризації громади в межах України та на міжнародному рівні.

Розробка ескізів геральдичних знаків відбулась в рамках проєкту «Мости співпраці», що реалізується у рамках програми «U-LEAD з Європою», секретаріату NALAS з метою сприяння обміну досвідом між представниками місцевого самоврядування країн Південно-Східної Європи та їх колег з України та з залученням Українського геральдичного товариства (УГО).

Невеликий опис гербу та прапору, який був розроблений спеціалістами громади та Геральдичного товариства:

«Щит розділено на червоне, зелене і срібне поля. У срібному полі пурпурова  троянда із зеленими листочками і золотим осердям. У червоному полі золотий бик, у зеленому - срібний вовк. Щит поміщено в декоративний картуш із листям та гронами винограду і увінчано срібною міською короною на знак статусу громади.

Прапор квадратної форми, що складається з двох горизонтальних смуг – зеленої та червоної, від древка до середини прапора відходить білий клин, на якому пурпурова троянда із зеленими листочками і жовтим осердям.

Троянда, бик і вовк символізують три національні спільноти, представники яких зараз складають населення Суворовської громади  – болгар, молдаван і гагаузів. Срібна частина щита за своєю формою уособлює озеро Катлабух (озеро Китай відноситься до територій прилеглої громади ).Три кольори прапора означають три багатства, якими пишаються мешканці громади – родючу землю (зелений), вино (червоний) і бринзу (білий)».

По результатам голосування геральдичні знаки які будуть обрані населенням разом з описом та експертним обгартуванням будуть затвердженні рішенням сесії Суворовської селищної ради.

Вперше герб Суворовської громади буде застосовано під час підписання Меморандуму  про міжнародну співпрацю між Суворовської селищною територіальною громадою та громадою м. Мездра республіки Болгарія.

 Запрошуємо Вас прийняти активну участь в голосуванні за посиланням:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfnD4yCAZ6NvQMOjhmjlkmZIEiFKrMZwJCgU5x-xLUURbsMpQ/viewform


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь