Суворовська селищна рада / Suvorov settlement council
Одеська область, Ізмаїльський район / Odesa region, Izmail district

Голова Суворовської громади привітав працівників з ДНЕМ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ

Дата: 07.12.2023 17:20
Кількість переглядів: 949

     7 грудня професійне свято відзначають ті, хто поєднав своє життя із місцевим самоврядуванням, хто працює на благо розвитку громад. Приємно відзначити, що посадові особи місцевого самоврядування Суворовської селищної територіальної громади з початком повномасштабного вторгнення теж не припиняли свою роботу, а щоденно роблять усе можливе, аби забезпечити належне життя у громаді. Сьогодні на долю громади випало чимало випробувань: енергетична криза внаслідок ракетних обстрілів, та виклики, що з нею пов’язані, прихисток внутрішньо переміщених осіб, допомога військовим, що спричинило додаткові навантаження на місцевий бюджет. Але незважаючи на всі перешкоди, місцева влада  продовжує віднаходити можливості для нормального функціонування. Саме про це сьогодні на позачерговому засіданні виконавчого комітету Суворовської селищної ради зазначив голова громади Олег БОСІКЕВИЧ який привітав всіх зі святом!

     Під час засідання начальник фінансового відділу запропонувала на розгляд виконавчого комітету проєкт рішення Суворовської селищної ради «Про бюджет Суворовської селищної територіальної громади на 2024 рік» який був схвалений та рекомендований на розгляд сесії. Друге не менш важливе питання порядку денного було затвердження розробленого відділом з проєктного менеджменту, інвестиції та цифрового розвитку «Порядку використання коштів з місцевого бюджету на виконання заходів Програми розвитку і підтримки та переробки сільськогосподарської продукції на території Суворовської селищної територіальної громади на 2023 – 2025 роки».  В цьому році на виконання заходів Програми було вирішено підтримати товаровиробників що утримають поголів’я баранів, вівцематок, кіз та ярок що ідентифікували в поточному році своє поголів’я і мають бажання вести ветеринарний  облік та надавати для населення чисту, екологічну продукцію!

  На останок, після завершення  роботи виконавчого комітету голова громади Олег БОСІКЕВИЧ відзначив працівників місцевого самоврядування Суворовської селищної ради почесними грамотами «за високий професіоналізм, сумлінну працю, добросовісне виконання своїх обов’язків, активну громадську позицію, відданість справі та з нагоди відзначення Дня місцевого самоврядування».

   Приємно також було отримати в знак подяки від місцевого бізнесу а саме від підприємства «Агро Партнер 777»  Подяку голові Суворовської селищної ради та всьому колективу «за всебічну допомогу та підтримку, активну участь в організації спільних заходів та з нагоди Дня місцевого самоврядування» а також від організації «Вода Життя» та голови правління Михайлина Капаруліна «щиру подяку та глибоку вдячність за плідну співпрацю!» 

  Тож не зупиняючись на досягнутих результатах продовжуємо сміливо тримати намічений шлях з митою соціального та економічного розвитку громади, підтримки та розвитку бізнесу, впровадження нових проєктів та ідей, тримаючи курс на євроінтеграцію та з думкою про скорішу Перемогу працюємо і надалі!


Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь