Суворовська селищна рада / Suvorov settlement council
Одеська область, Ізмаїльський район / Odesa region, Izmail district

Допомога для ВПО

Дата: 12.02.2024 11:16
Кількість переглядів: 568

З 09.02.2024 Норвезька рада у справах біженців в Україні (NRC) відкриває прийом заявок на отримання багатоцільової грошової допомоги.

Про NRC в Україні

Норвезька рада у справах біженців (NRC) працює в Україні з 2014 року. Після ескалації конфлікту у 2022 році ми активно розширюємо нашу роботу по всій країні та співпрацюємо з національними партнерами, щоб допомагати людям, які цього потребують. На сході та півдні України ми допомагаємо найвразливішим людям їжею та основними предметами першої необхідності. На півночі та заході – юридичною допомогою та інформацією про доступ до послуг та прихисток. Важливою складовою допомоги українцям стала програма багатоцільової фінансової допомоги.

Про грошову допомогу

З 24 лютого 2022 року Норвезька рада у справах біженців реалізувала велику програму багатоцільової грошової допомоги для осіб, які постраждали через воєнні дії. Отримані кошти можна витратити на різні потреби, залежно від пріоритетів і обставин сім'ї – наприклад, їжа, освіта, медична допомога, житло та інше. Допомога призначена для найбільш вразливого населення, яке постраждало від воєнних дій на всій території України.

Враховуючи бездоганну репутацію Норвезької ради у справах біженців, як неурядової громадської організації яка з 2014 року здійснює допомогу ВПО, з метою допомоги для осіб, які постраждали через воєнні дії, в тому числі ВПО, прошу Вас розглянути питання про поширення вищезазначеної інформації серед місцевого населення громади (серед яких також є ВПО) в офіційних джерелах інформації Суворовської селищної ради (сайт, сторінки в соціальних мережах, тощо), а також розглянути можливість допомоги у подачі заявки особам, які підпадають під критерії щодо надання допомоги.

Посилання:                  

1)https://needaid-ua.nrc.no/uk?fbclid=IwAR0oe505ocM0j64l0-HYi71YsNMmmLa2C6vn0OuhpgTVem6nd_8mTuw28Ds

2) https://www.facebook.com/ua.nrc.no/

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь