Як організувати шкільне харчування відповідно до вимог законодавства, що таке принципи НАССР і як їх застосовувати у закладах освіти, як раціонально організувати роботу їдальні?
Нагадуємо, що усе це та більше можна дізнатись на спеціальному безкоштовному онлайн-курсі від Мінагрополітики із практичного впровадження норм харчового законодавства у закладах освіти.
Курс буде корисним для:
- керівників і засновників навчальних закладів;
- працівників, які розробляють і впроваджують процедури на основі принципів системи НАССР у їдальнях;
- персоналу, який обробляє, готує та подає їжу;
- батьків, які цікавляться системою шкільного харчування.
Навчання складається з базового курсу «Практичні аспекти виконання закладами освіти вимог харчового законодавства» і поглибленого «Впровадження у харчоблоках закладів освіти процедур, заснованих на принципах НАССР», — щоб перейти до останнього, потрібно успішно завершити базовий курс і скласти тестування.
Дедлайну реєстрації немає, курс доступний постійно на платформі «Prometheus»: https://prometheus.org.ua/…/course-v1:Prometheus+HACCP…
Долучайтеся та поліпшуйте знання в організації шкільного харчування!
Онлайн-курс розроблений Міністерством аграрної політики та продовольства України за підтримки Держпродспоживслужби та проєкту EU4SaferFood у межах реформи шкільного харчування, що ініційована першою леді України Оленою Зеленською.