A A A K K K
для людей із порушенням зору
Суворовська селищна рада / Suvorov settlement council
Одеська область, Ізмаїльський район / Odesa region, Izmail district

У Суворовській громаді продовжується підготовка до впровадження шкільного громадського бюджету

Дата: 05.03.2024 10:40
Кількість переглядів: 58

Вчора, 4 березня, на базі ОЗО «Суворовський ліцей» відбувся інтерактивний тренінг «UChange SPB: Школа мрії», спрямований на організацію та впровадження шкільного громадського бюджету. Це навчання проводилось за методикою Ради Європи CivicLab в рамках проєкту «Зміцнення стійкості демократичних процесів через громадську участь в умовах війни та післявоєнний період» в партнерстві з ГО «Форум розвитку громадянського суспільства».

Учасниками заходу стали спеціалісти відділу освіти, молоді, спорту та культури Суворовської селищної ради, адміністрація та вчителі закладів освіти, а також учні, які є майбутніми авторами проєктів та членами учнівських груп.

У супроводі тренерки-менторки ГО «Форум розвитку громадянського суспільства» Інги Малько  присутні ознайомились з етапами реалізації проєкту в рамках ШГБ, а  школярі мали змогу працювати у малих групах за методикою Ради Європи CivicLab з використанням унікального ігрового поля UChange SPB.

Під час  тренінгу школярі вчилися будувати школу своєї мрії та поділилися власними ідеями крутих проєктів, що розвивають впливову, активну та свідому шкільну громаду.

Шкільний громадський бюджет є прикладом того, як школа може стати центром розвитку не лише навчального процесу, а й виховання активних та відповідальних громадян. Впровадження Шкільного громадського бюджету покликане змінити уявлення про те, якою може бути взаємодія між учнями, вчителями та адміністрацією шкіл, роблячи її більш відкритою, прозорою та демократичною!

Щиро дякуємо організаторам та учасникам тренінгу «UChange SPB: Школа мрії» за ваш внесок у розвиток шкільного громадського бюджету та активне бажання сприяти впровадженню позитивних змін у нашій громаді.

Особливу подяку висловлюємо:

- тренерці-менторці ГО «Форум розвитку громадянського суспільства» Інзі Малько, яка поділилась знаннями з нашими учнями;

- вчителю Кирничанського ліцею Майї Вєльчєвій, яка під час тренінгу акцентувала увагу присутніх на основних положеннях Шкільного громадського бюджету;

 - учениці Старотроянівського ЗЗСО Марії Карайван, яка розповіла про функції учнівської групи;

 - модераторам шкіл Валентині Мельниченко (ОЗО «Суворовський ліцей»), Наталі Карайван (Старотроянівський ЗЗСО), Майї Вєльчєвій (Кирничанський ліцей) та Петру Стоянову (Острівненський ЗЗСО), які проводили інтерактивну гру;

 - директору ОЗО «Суворовський ліцей» Тетяні Жечковій  та персоналу закладу за теплий прийом та гостинність.


Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь