Суворовська селищна рада / Suvorov settlement council
Одеська область, Ізмаїльський район / Odesa region, Izmail district

Шановні мешканці Суворовської громади!

Дата: 18.03.2024 19:39
Кількість переглядів: 360

З метою дослідження ставлення населення щодо проявів домашнього або гендернозумовленого насильства над дітьми, жінками та чоловіками  Суворовська селищна рада ініціює проведенняелектронного опитування для отримання громадської думки.

Насильство проти жінок та дівчатє одним з найбільш поширених порушень прав людини у світі. Воно не знає ніяких соціальних,економічних чи національних кордонів. Гендерне зумовлене насильство підриває здоров’я, гідність, безпеку та автономію потерпілих, залишаючись прихованим через культуру мовчання.  Воно негативне впливає на сексуальне та репродуктивне здоров’я дівчат та жінок. ГЗН залишається широко поширеним в Україні, а збройний конфлікт призвів до збільшення ризику таких ситуацій.

Створення ефективної системи протидії проявів насилля, забезпечення комплексного інтегрованого підходу до подолання насильства, сприяння реалізації прав осіб постраждалих від насильствана рівні громад є одним з пріоритетних та важливих соціальних питань. На рівні Суворовської територіальної громади вирішено створити центрз надання соціально-психологічної підтримки тимчасового притулку для жінок, дітей і чоловіків, які зазнали домашнього або гендернозумовленого насильства «Кризова кімната».

Просимо жителів Суворовської громади, небайдужих громадян прийняти активну участь та долучитися до електронного опитування за посиланням:

Форма опитування для всіх груп населення:   https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdo0bJVMiLRsA3AD2FxB777YJCCjD07xTi9KD8_qsPOib1TLQ/viewform?usp=sf_link

Форма опитування для жінок: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfi74VoUQRnGerzjXk3tLa2EGhlMP2kyKxZ0XhjFg4BIhHFVQ/viewform?usp=sf_link


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь