A A A K K K
для людей із порушенням зору
Суворовська селищна рада / Suvorov settlement council
Одеська область, Ізмаїльський район / Odesa region, Izmail district

Саме мотивація є тією внутрішньою силою, енергією, паливом, яка допомагає нам рухатися вперед та досягати перед собою поставлених цілей.

Дата: 29.03.2024 11:04
Кількість переглядів: 218

Команда спеціалістів Суворовської селищної ради стала одній з двадцяти двох команд громад України що пройшли відбір по конкурсу від Програми U-LEAD з Европою на навчальний курс Кроки для спеціалістів «Запровадження системи контролю та аудиту в територіальних громадах».

Метою навчального курсу програми є  підвищення рівня професійних компетентностей посадових осіб місцевого самоврядування щодо здійснення внутрішнього контролю як складової управління, відповідно до основних засад та актів законодавства, що регулюють питання планування діяльності бюджетних установ на місцевому рівні, створення підрозділів внутрішнього аудиту. Підготовка компетентних фахівців для запровадження ефективної системи фінансового контролю, запобігання зловживанню фінансовими ресурсами територіальних громад та корупцією згідно вимог регуляторних правил та фінансового законодавства.

Саме ці знання протягом місяця будуть отримувати начальник фінансового відділу Катерина Артюх, головний спеціаліст фінансового відділу Іван Міндов, головні спеціалісти відділу освіти, молоді, спорту та культури Марія Рашкова та Інна Русєва. 

Бажаємо Вам успіхів в навчанні та здобуття нових знань за для підвищення рівня спроможності та компетентності в фінансовій галузі.


Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь