Суворовська селищна рада / Suvorov settlement council
Одеська область, Ізмаїльський район / Odesa region, Izmail district

Профілактика правопорушень в підлітковому середовищі

Дата: 30.04.2024 13:07
Кількість переглядів: 84

 

Сьогодні надто актуальною виступає проблема зростання правопорушень серед підлітків. Серед напрямків роботи Служби у справах дітей є захист прав та інтересів дітей, профілактика правопорушень в підлітковому середовищі, запобігання негативним явищам, які сприяють вчиненню неповнолітніми злочинів. Мета таких заходів у школі є конкретизація знань учасників освітнього процесу про правопорушення, поширені серед дітей; формування вмінь стримувати безглузді вчинки та бажання, керувати собою, виробляти тверду волю; виховування почуття правової самосвідомості, поваги до конституційних прав і обов’язків кожного громадянина.

Так, 26 квітня 2024 року, в опорному закладі освіти «Суворовський ліцей» Суворовської селищної ради з метою правової освіти школярів, за ініціативою адміністрації закладу, проведено заходи з питань запобігання злочинам, правопорушенням, насильству, роз’яснення чинного законодавства щодо правової відповідальності неповнолітніх: зустріч з учнями 4 класу на тему «Людина у світі правил. Твої права та обов'язки в школі», зустріч з учнями 8-9 класів на тему «Відповідальність за керування транспортними засобами неповнолітніми згідно з правилами дорожнього руху». З підлітками вели розмову начальник Служби у справах дітей Суворовської селищної ради Марина РАКОВА й офіцер Ізмаїльського районного відділу поліції головного управління національної поліції в Одеській області Дмитро Пастир.


Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь