Суворовська селищна рада / Suvorov settlement council
Одеська область, Ізмаїльський район / Odesa region, Izmail district

Новини

Дата: від до Скинути

До уваги мешканців , які проживають на території Суворовської ОТГ

До уваги мешканців , які проживають на території Суворовської ОТГ

Спеціалістом відділу обслуговування громадян № 7 (сервісного центру) Головного управління Пенсійного фонду України в Одеській області 23 грудня  2021 року з 10 до 14 години в приміщенні Суворовської селищної ради за адресою смт. Суворове, вул. Пушкіна, буд.47 буде проведено виїзний прийом з питань пенсійного забезпечення громадян .

16:19 20.12.2021

Послуги з перевезення залізницею та авіатранспортом на Гіді

Послуги з перевезення залізницею та авіатранспортом на Гіді

Оформити діяльність із перевезення пасажирів, небезпечних вантажів чи відходів залізничним чи повітряним транспортом не так вже й важко. Головне — усе про те, як це зробити, можна знайти на одному ресурсі — Гіді з державних послуг.  Зібрали для вас добірку послуг на Гіді про перевезення залізничним та авіаційним транспортом:

11:02 14.12.2021

Участь вихованців секції вільної боротьби смт Суворове у Відкритій першості Одеської області з боротьби вільної

Участь вихованців секції вільної боротьби смт Суворове у Відкритій першості Одеської області з боротьби вільної

10-11 грудня у с. Заря відбулись змагання Відкритої першості Одеської області з боротьби вільної серед дітей 2008-2009 р.н., присвячені пам'яті Боєва І.С..  У змаганнях взяли участь юні спортсмени - вихованці секції вільної боротьби смт Суворове (тренери Малахов Олександр, Малахов Юрій, Маджаров Іван). За результатами змагань: І місце - Балабан Євгенія, учениця 6 класу Суворовського ЗЗСО (вагова категорія 39 кг)  І місце - Рашкова Ганна, учениця 6 класу Суворовського ЗЗСО (вагова категорія 36 кг)  ІІІ місце - Маджаров Іван, учень Суворовського ЗЗСО (вагова категорія 55 кг) ІІІ місце - Скалозуб Станіслав, учень Суворовського ЗЗСО (вагова категорія 32 кг) Вітаємо переможців! Бажаємо подальших успіхів та нових перемог!!!!!

10:33 13.12.2021

Змагання з настільного тенісу серед учнів закладів загальної середньої освіти Суворовської селищної ради

Змагання з настільного тенісу серед учнів закладів загальної середньої освіти Суворовської селищної ради

11 грудня у спортивній залі Старотроянівського ЗЗСО Суворовської селищної ради відбулись змагання з настільного тенісу серед учнів закладів загальної середньої освіти Суворовської селищної ради   За результатами змагань: І місце - збірна команда Приозерненського ЗЗСО ІІ місце - збірна команда Суворовського ЗЗСО ІІІ місце - збірна команда Острівненського ЗЗСО Найсильнішими в особистому заліку стали: І місце - Миця Микола, учень 9 класу Приозерненського ЗЗСО (1 ракетка) І місце - Кіров Артем, учень 9 класу Суворовського ЗЗСО (2 ракетка) І місце - Миця Анастасія, учениця 11 класу Приозерненського ЗЗСО (3 ракетка). Бажаємо усім подальших успіхів та нових перемог!!!

14:06 12.12.2021

МИ – ПРОТИ НАСИЛЬСТВА

МИ – ПРОТИ НАСИЛЬСТВА

Ми живемо у світі де, на превеликий жаль, існує таке негативне явище, як насилля. Прояви насильства супроводжують людство з давніх давен. Прояви насильства порушують права людини, принципи вільного та справедливого існування.

11:12 09.12.2021

Участь учнів закладів загальної середньої освіти Суворовської територіальної громади у щорічній новорічній виставці-акції «Ялинка»

Участь учнів закладів загальної середньої освіти Суворовської територіальної громади у щорічній новорічній виставці-акції «Ялинка»

На виконання наказу Одеського обласного гуманітарного центру позашкільної освіти та виховання від 19.11.2021 р. № 199/ОД «Про проведення обласної виставки-акції «Ялинка» - етапи Всеукраїнських конкурсів: «Новорічна композиція», «Український сувенір»», наказу відділу освіти, молоді, спорту та культури Суворовської селищної ради від 22.11.2021р. №105/А «Про проведення заочного місцевого етапу обласної виставки-акції «Ялинка» - етапів Всеукраїнських конкурсів: «Новорічна композиція», «Український сувенір»», з метою формування в учнів дбайливого ставлення до природи, стимулювання розвитку творчого пошуку, художнього смаку при виконанні робіт і композицій, які символізують і відображають новорічну та різдвяну флористику, в Суворовській територіальній громаді  було організовано та проведено місцевий етап виставки-акції «Ялинка» - етапів Всеукраїнських конкурсів: «Новорічна композиція», «Український сувенір» (далі Виставка-акція).

09:16 09.12.2021

Послуги для людей з інвалідністю на Гіді

Послуги для людей з інвалідністю на Гіді

Щороку 3 грудня світ відзначає Міжнародний день людей з інвалідністю. Ця дата привертає увагу до важливості безбар’єрності.  Усе про державні послуги для людей з інвалідністю, допомогу від держави та шляхи отримання знає Гід з державних послуг.  Підготували добірку послуг для людей з інвалідністю.  

14:33 07.12.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь