A A A K K K
для людей із порушенням зору
Суворовська селищна рада / Suvorov settlement council
Одеська область, Ізмаїльський район / Odesa region, Izmail district

Новини

Дата: від до Скинути

Шановні працівники та ветерани СБУ!

Сьогодні ми відзначаємо День Служби безпеки України - день, коли ми пишаємося роботою наших силових структур і їх внеском у забезпечення національної безпеки та захисту наших громадян.

05:04 25.03.2024

Проєкт Німецько-український Агрополітичний діалог(АПД) продовжує свою роботу та співпрацю з Суворовською селищною територіальною громадою з метою розвитку сільських територій

З березня місяця 2024 року почався новий етап співпраці між пілотними громадами Україні з Одеської, Київської, Івано-Франківської, Полтавської та Вінницької областей з проєктом Німецько-український Агрополітичний діалог у галузі аграрного розвитку громад та розвитку сільських територій.

09:55 22.03.2024

Посібник "Коли людина плаче"

Саме тому ми вирішили розробити цей посібник із першої емоційної підтримки людям у гострих станах для непсихологів. Посібник надруковано в рамках проекту «Забезпечення якісної психологічної підтримки для ветеранів, ветеранокта членівїх родин» за підтримки Міжнародного фонду «Відродження». Матеріал представляє позицію авторок і не обов'язково відображає позицію Міжнародного фонду «Відродження».

14:14 20.03.2024

У смт. Суворове працює мобільна бригада соціально-психологічної допомоги!

Якщо ви або ваші близькі постраждали від насильства, зокрема, домашнього – вам є до кого звернутися. Телефонуйте за номером : +380674537728. Унікальність послуг бригад полягає в мобільності – фахівці мають можливість виїжджати на виклики та надавати допомогу на місці. Фахівці мобільних бригад: оперативно відреагують на повідомлення про випадки насильства і виїдуть на місце події за необхідності; нададуть безоплатну психологічну підтримку; розкажуть постраждалим їх права і можливості, проінформують про медичні, юридичні та інші послуги, які можна отримати для подолання наслідків насильства; повідомлять про наявні спеціалізовані сервіси (притулки, кризові кімнати, денні центри) та, за потреби, перенаправлять туди постраждалих. В Україні діє 109 мобільних бригад у 22 областях. https://bitly.ws/ZKcI Мобільні бригади працюють за підтримки UNFPA, Фонду ООН у галузі народонаселення в Україні, у координації з Офісом Віцепрем’єр-міністерки з питань європейської та євроатлантичної інтеграції та Міністерством соціальної політики України. Послуги мобільних бригад надаються завдяки фінансовій підтримці урядів США (Бюро гуманітарної допомоги USAID), Канади, Норвегії, Швеції, Великої Британії, Фінляндії, Данії та Гуманітарного Фонду для України (UHF). UNFPA Україна (https://bitly.ws/ZKcI) Мобільні бригади соціально-психологічної допомоги  

15:47 19.03.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь