A A A K K K
для людей із порушенням зору
Суворовська селищна рада / Suvorov settlement council
Одеська область, Ізмаїльський район / Odesa region, Izmail district

Новини

Дата: від до Скинути

Відбулась апаратна нарада Суворовської селищної ради

Відбулась апаратна нарада Суворовської селищної ради

Сьогодні, 1 квітня 2024 року під головуванням Суворовського селищного голови Олега БОСІКЕВИЧА відбулась апаратна нарада за участі заступника селищного голови Інни МУШИКОВОЇ, старост старостинських  округів, керівників структурних підрозділів селищної ради та керівників комунальних установ.

16:15 01.04.2024

Що робити, якщо ваш рідний не виходить на зв’язок?

Що робити, якщо ваш рідний не виходить на зв’язок?

В першу чергу потрібно заспокоїтись, не робити поспішних дій, а саме: Не публікувати інформацію про розшук особи в соціальних мережах. Загалом публікування інформації про розшук особи робити не варто, через велику кількість шахраїв, які можуть скористатись шоковим станом рідних та виманити кошти. Якщо ваш рідний не виходить на зв’язок кілька днів, не варто одразу панікувати. Можливо, проблема в відсутності мережі, розрядженому телефоні або вимкненому телефоні під час виконання бойового завдання. Якщо рідний не відповідає довгий час, варто спробувати зв’язатися з його побратимами або безпосереднім командиром (в разі наявності контакту). Якщо у вас немає контакті побратимів чи представників військової частини, де проходить службу ваш рідний, зверніться до ТЦК та СП (в народі «військомат»), щоб перевірити інформацію щодо військовослужбовця. ТЦК та СП зробить запит до відповідної військової частини, для з’ясування ситуації. Якщо вам повідомлять, що ваш рідний знаходить на бойовому завданні та не обліковується як безвісти зниклий, полонений, поранений або загиблий – зберігайте спокій та очікуйте, коли він зв’яжуться з вами.  

14:09 29.03.2024

Саме мотивація є тією внутрішньою силою, енергією, паливом, яка допомагає нам рухатися вперед та досягати перед собою поставлених цілей.

Саме мотивація є тією внутрішньою силою, енергією, паливом, яка допомагає нам рухатися вперед та досягати перед собою поставлених цілей.

Команда спеціалістів Суворовської селищної ради стала одній з двадцяти двох команд громад України що пройшли відбір по конкурсу від Програми U-LEAD з Европою на навчальний курс Кроки для спеціалістів «Запровадження системи контролю та аудиту в територіальних громадах».

11:04 29.03.2024

Повернення дітей в сім’ю – другий шанс

Повернення дітей в сім’ю – другий шанс

Буває так, що в силу різних обставин батьки не в змозі забезпечити своїм дітям належний догляд та виховання. Ухилення батьків від виконання своїх обов`язків трапляється, коли вони не піклуються про фізичний і духовний розвиток дитини, її навчання, підготовку до самостійного життя, зокрема: не забезпечують необхідного харчування, медичного догляду, лікування дитини, що негативно впливає на її фізичний розвиток як складову виховання; не спілкуються з дитиною в обсязі, необхідному для її нормального самоусвідомлення; не надають дитині доступу до культурних та інших духовних цінностей; не сприяють засвоєнню нею загальновизнаних норм моралі; не виявляють інтересу до її внутрішнього світу; не створюють умов для отримання нею освіти. Так, в Суворовській громаді, завдяки спільній роботі Служби у справах дітей, відділу соціального захисту населення, сектору охорони здоров’я, працівників Мобільної бригади та поліцейських офіцерів громади, сім’ї, яка опинилась в кризовій ситуації вдалося подолати причини, що перешкоджали належному вихованню дітей. 3 місяці діти виховувалися в патронатній сім’ї в м.Татарбунари та наприкінці березня 2024 року повернулися в сім’ю.

16:50 28.03.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь