A A A K K K
для людей із порушенням зору
Суворовська селищна рада / Suvorov settlement council
Одеська область, Ізмаїльський район / Odesa region, Izmail district

Новини

Дата: від до Скинути

Інформація щодо функціонуючих об'єктів фонду захисних споруд цивільного захисту, розташованих на території Суворовської селищної ради Ізмаїльського району Одеської області

Інформація щодо функціонуючих об'єктів фонду захисних споруд цивільного захисту, розташованих на території Суворовської селищної ради Ізмаїльського району Одеської області

🔴1. Протирадіаційне укриття №58042  68640, Одеська область, Ізмаїльський район, селище міського типу Суворове,вул. Незалежності, будинок 46, Опорний заклад освіти "Суворовський ліцей Суворовської селищної ради Ізмаїльського району Одеської області (Комунальна)

09:01 25.08.2023

У Суворовській громаді відзначили День Незалежності України

У Суворовській громаді відзначили День Незалежності України

З нагоди Дня Незалежності України в Суворовській громаді відбулись тематичні заходи, які з міркувань безпеки були проведені в онлайн-режимі. Через соціальні мережі мешканці громади отримували зворушливі вітання зі святом від творчих колективів Будинків культури.

06:59 25.08.2023

«Пліч-о-пліч». Допомога у відновленні постраждалих будинків у населених пунктах Херсонщини

«Пліч-о-пліч». Допомога у відновленні постраждалих будинків у населених пунктах Херсонщини

Одещина продовжує пліч-о-пліч допомагати відновлювати постраждалі будинки у підшефних населених пунктах Херсонщини. Звітуємо, що зроблено нашими будівельниками на цьому тижні.

13:08 24.08.2023

Шановні мешканці Суворовської громади! Щиро вітаємо Вас з Днем Незалежності України!

Шановні мешканці Суворовської громади! Щиро вітаємо Вас з Днем Незалежності України!

Сьогодні, коли тисячі наших воїнів ціною власного життя боронять рідну країну, це державне свято набуло нового сенсу для кожного українця. Здобувши 32 роки назад незалежність, наш народ знову стає на її захист, вкотре проходячи тернистий шлях болі, страждань та людських втрат.  Але завдяки неймовірній витривалості та міцному бойовому духу наших захисників, титанічним зусиллям лікарів, рятувальників, волонтерів та єдності усіх громадян ми впевнено крок за кроком наближаємось до Перемоги.

08:51 24.08.2023

Шановні мешканці Суворовської громади!

Шановні мешканці Суворовської громади!

Раді повідомити Вам, що Суворовська селищна рада, пройшла відбір проєктів по «Надзвичайній кредитній програми з відновлення України» (НКПВУ) від Європейського інвестиційного банку і стала однією з переможців програми. Всього було розглянуто 1007 заявок з яких на реалізацію проєктів відібрано 144 з 16 областей України на загальну суму 186,3 млн євро.

21:17 23.08.2023

Ярмарок вакансій онлайн!

Ярмарок вакансій онлайн!

Онлайн Ярмарок – це можливість для українців отримати роботу, ознайомитися з актуальними вакансіями, які будуть затребувані в найближчі роки, а для роботодавців - знайти вмотивованих і кваліфікованих працівників. Для того, щоб допомогти українцям знайти роботу, а підприємствам закрити потребу в якісних та кваліфікованих кадрах оголошуємо реєстрацію на «Ярмарок Вакансій 2023: Робота Є!» Кожен учасник і учасниця Ярмарку зможуть:  познайомитися з провідними роботодавцями нашої країни, від IT галузі до технічних спеціальностей;  пройти співбесіду з українськими роботодавцями, отримати можливість працевлаштуватися та покращити своє фінансове становище;  познайомитися з іноземними роботодавцями та, навіть, пройти співбесіду в іноземній компанії;  дізнатися про актуальні тенденції на ринку праці та затребувані вакансії сьогодні і у майбутньому;  отримати дієві інструменти ефективного проходження онлайн співбесіди та складання сучасного резюме. У заході будуть брати участь провідні роботодавці з наступних галузей:  ІТ та комунікацій;  обслуговування і технічних напрямків;  онлайн бізнесу в міжнародних компаніях. Запрошуємо всіх бажаючих взяти участь у Ярмарку 30 серпня 2023 року, яка відбудеться на платформі ZOOM з 11:00 до 14:00. Довідково: захід здійснюється в рамках програми «Відбудова та розвиток 2023: працевлаштування та бізнес» реалізується ГО «Маріупольська Спілка Молоді» за підтримки Державної служби зайнятості в межах проєкту Міжнародної організації з міграції за фінансової допомоги Уряду Японії.

11:00 23.08.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь